Accesorii Telefoane Mobile

Cablul care iti incarca telefonul de 2x mai repede

image

Site-ul Indiegogo este asemanator kickstarter, site pe care diferiti antreprenori vin cu idei de produse mai mult decat interesante si practice si se bazeaza pe darnicia fanilor care prin donatiile facute pe site pentru un proiect sau altul ajuta la transformarea ideii intr-un produs concret, vandabil.

Este si cazul cablului USB din articolul de azi pe nume SONICable ce vrea sa faca cel mai important job al unui cablu usb mai bine, sa incarce mai eficient un smartphone.

image

Conceptul cablului este unul simplu, integrat pe cablu este un fel de intrerupator numit Sonic Switch care modifica modul de functionare al cablului: in mod normal incarca un device dar si permite transferul de date, iar celalalt mod transferul de date nu mai e permis locul sau fiind luat de o putere mai mare de incarcare a device-ului. Cablul promite sa incarce rapid atat device-uri iOS cat si Android, iar calitatea cablului pare a fi una ridicata prin folosirea de conectori de aluminiu si cablu invelit in nylon pentru a evita incalcirea lui. Ambele capete USB sunt reversibile, putand fi introduse in PC/device in orice fel.

Cablul prezinta potential fara doar si poate, pregatindu-se de productie in curand. Suma de 10.000$ stabilita pentru inceperea productiei accesoriului fiind deja depasita. Sfarsitul lui Februarie reprezinta deadline-ul dupa care in Martie incepe productia si livrarea efectiva a accesoriului. In US transportul e gratuit, livrarea in alta tara costa 6$, iar pentru a primi un cablu si voi trebuie la momentul asta sa faceti o donatie de 25$ pe site-ul Indiegogo sau sa asteptati pana in Martie dupa punerea sa in vanzare.

image

image

image

image