Lumia 435 si Lumia 532
Telefoane Mobile

Microsoft Lumia 435 si Lumia 532: cele mai accesibile dispozitive Lumia

Lumia 435 si Lumia 532

Microsoft a lansat astazi smartphone-urile Microsoft Lumia 435 si Lumia 532, cele mai accesibile dispozitive Lumia de pana acum.Lumia 435 este primul si, in acest moment, cel mai accesibil model Lumia din seria 400.

Ambele dispozitive vin cu un ecran de 4 inch, o baterie de 1560 mAh, 1 GB memorie de RAM si memorie interna de 8 GB care poate fi extinsa pana la 128 GB prin slotul microSD. Lumia 435 este echipat cu un procesor dual-core Qualcomm Snapdragon 200 de 1,2 GHz. De asemenea, pe spate ofera o camera de 2 megapixeli iar pe partea frontala dispune de o camera VGA.

Lumia 532 este un smartphone puternic ce are un procesor quad-core Snapdragon 200 de 1.2GHz, camera principala este de 5 MP iar cea secundara este VGA.

“Cu mai bine de trei ani in urma, cand am lansat primele dispozitive Lumia, am declarat ca suntem dedicati efortului de a duce astfel de dispozitive catre cat mai multi oameni si la nivele de pret cat mai joase posibil”, a declarat Jo Harlow, Corporate Vice President for Phones la Microsoft. “Prin intermediul modelelor Lumia 435 si Lumia 532, ne-am indeplinit obiectivul de a crea cele mai accesibile dispozitive Lumia de pana acum, astfel deschizand portile oportunitatii de a ajunge la acei oameni care isi cumpara pentru prima data un smartphone. Lumia 435 si Lumia 532 dispun de hardware competitiv, alaturi de software inovator, care va continua sa beneficieze de cele mai noi actualizari si imbunatatiri, utilizatorii avand astfel in permanenta la dispozitie cele mai bune caracteristici noi.”

Modelele Lumia 435 si Lumia 532 vor incepe sa fie comercializate in februarie pe anumite piete cheie din Europa, APAC si IMEA. Ambele modele vor fi disponibile in culorile verde aprins, portocaliu aprins, alb si negru, si vor putea fi achizitionate in variantele single SIM si dual SIM. Preturile pot varia in functie de piata si de operator, dar este estimat a se situa in jurul valorii de 69 Euro inainte de taxe si subventii pentru Lumia 435, si in jurul valorii de 79 Euro inainte de taxe si subventii pentru Lumia 532.