Telefoane Mobile

BLU Vivo Air

image

Cel mai subtire telefon disponibil la vanzare in SUA la ora aceasta este produsul celor de la BLU, o companie americana nu de mult infiintata care doreste sa dovedeasca ca se pot produce telefoane potente si foarte ieftine daca se doreste.

Blu Vivo Air este telefonul despre care vorbim si costa nu mai mult de 199$. Flagship-ul celor de la Blu este construit dintr-un aliaj de aluminiu cu magneziu, incorporeaza un CPU MediaTek MT6592, 1GB RAM si un GPU Mali. Partea interesanta este ca totul este inclus intr-o carcasa de numai 5.1mm grosime, asemanator cu un iPhone 6. In plus ecranul de 4.8″ si resolutie 720p arata foarte bine pe telefon completat de o camera de 8MP si una frontala de 5MP. Intradevar procesorul nu este unul foarte potent si nu tine pasul cu un Snapdragon insa a fost singura modalitate de a mentine pretul jos.

Disponibil pe doua culori gold si black, Vivo Air se contureaza a fi un telefon foarte accesibil pentru americani cu tinta clara low cost. Dar aspectul acesta nu trebuie sa impiedice cumparatorii, mai mult ca sigur n-o va face, ba e foarte posibil sa-i motiveze pe toti sa-si cumpere un smartphone.

image

image

image

image