Telefoane Mobile

LG a prezentat la CES 2015 noul smartphone curbat LG G Flex2

G Flex2 - 2

LG G Flex2 dispune de un design curbat optimizat, cu un display mai clar, hardware puternic si software intuitiv.

LG continua sa forteze limitele industriei prin prezentarea noului G Flex2 in cadrul CES 2015 din Las Vegas. Primul G Flex a fost apreciat pentru design-ul sau inovativ si gandirea outside-the-box. Dupa un an, G Flex2 imbunatateste toate aspectele posibile fata de predecesorul sau, avand un design avansat, performanta imbunatatita si, cel mai important, ofera un confort sporit.

LG G Flex2 vine cu de un puternic procesor Qualcomm Snapdragon 810 cu 8 nuclee capabile sa ruleze pe 64 de biti care ofera o performanta fara cusur. Ecranul de 5,5 inci este acum Full HD, in timp ce software-ul ofera si mai multe avantaje datorita unor functii noi, cum ar fi GestureView si GlanceView. Spatele „Self Healing” disponibil pentru prima generatie G Flex, este prezent si pentru G Flex2, intr-o varianta mai rapida si mai eficienta.

G Flex2 depaseste prima generatie in privinta curburii. In timp ce G Flex dispunea de o curbura cu o raza de 700 mm, G Flex2 incorporeaza o simfonie de curbe a caror raza variaza intre 400 si 700 mm pe laterale, fata si spate. Straturile curbate ofera noului G Flex2 un aspect mai elegant si mai dinamic.

Mai mult de atat, curbura G Flex2 are mai mult decat un rol estetic. Design-ul ergonomic al telefonului permite ca microfonul sa se afle mai aproape de gura, astfel incat sunetul sa poata fi receptat mai bine comparativ cu smartphone-urile conventionale, care inregistreaza mai mult sunet de fundal. Ecranul de 5,5 inci curbat este perfect atat pentru privit cat si din punct de vedere tactil. Curbura cu raza de 700 mm a ecranului permite o experienta de vizualizare cu adevarat captivanta din orice unghi, in timp ce curbura spatelui, cu raza de 650 mm, ofera un confort sporit atunci cand telefonul este tinut in mana si incape mai usor in buzunar. Rezolutia dispozitivului a fost marita la 1080p Full HD, permitand astfel ca orice detaliu sa fie clar si plin de viata. Ecranul P-OLED, care ii ofera lui G Flex2 durabilitate si o forma unica, este chiar mai precis decat cel al primului G Flex.

Pe spate, se pot observa detalii realizate de mana, cum ar fi modelul Spin Hairline, care scoate in evidenta design-ul elegant si subtil al acestei suprafete din orice unghi.

G Flex2 este primul smartphone anuntat oficial care este echipat cu procesorul Snapdragon 810, care dispune de CPU octa-core pe 64 de biti optimizat pentru Android 5.0 si de avansatul GPU Qualcomm Adreno 430 care ofera o performanta grafica impresionanta. Acestea permit telefonului sa fie incredibil de rapid si eficient pentru multimedia si multi-tasking. Snapdragon 810 mai permite si suport pentru 3x20MHz CarrierAggregation pentru conectare mai rapida si mai eficienta.

Mai mult, sticla care acopera ecranul este cu aproximativ 20% mai durabila datorita unui tratament chimic special dezvoltat de catre LG.

Spatele Self Healing, care permite ca telefonul sa arate ca nou in ciuda zgarieturilor inevitabile in urma utilizarii de zi cu zi, a fost imbunatatit. Timpul de auto-reparare a fost redus de la aprox. 3 minute la doar 10 secunde la temperatura camerei.

O alta tehnologie inovatoare disponibila numai la smartphone-urile LG este camera uimitor de rapida Laser Auto Focus, introdusa pentru prima data la popularul LG G3. Aceasta tehnologie ii permite smartphone-ului G Flex2 sa capteze cel mai bun moment – chiar si in conditii de luminozitate scazuta – prin masurarea distantei dintre subiect si aparatul foto cu ajutorul unui fascicul laser. Combinat cu flash-ul cu dublu LED si tehnologia OIS +, G Flex2 realizeaza imagini de calitatea celor realizate cu aparate foto profesionale.

Experienta de utilizare imbunatatita de curbura G Flex 2, se afla intr-un raport extrem de potrivit cu software-ul acestuia. Este dotat cu cele mai bune functii software unice LG, optimizate pentru forma sa curbata:

GestureShot realizeaza mult mai usor captura unui selfie perfect, cu un simplu gest al mainii, recognoscibil de pana la 1,5 metri.

GestureView face mai usoara verificarea ultimei capturi, imediat dupa ce s-a realizat o poza sau un selfie.

GlanceView afiseaza informatiile cheie, cum ar fi ora, mesajele recente sau apelurile pierdute cu o atingere a ecranului curbat de sus in jos, chiar in timp ce ecranul este oprit.

Fast Charge (Incarcare Rapida) permite bateriei de 3,000mAh incorporate in G Flex2 sa se incarce extrem de repede – singura baterie din lume a unui smartphone care poate fi incarcata pana la 50 la suta in mai putin de 40 de minute.

“Versiunea originala a smartphone-ului G Flex a demonstrat din nou dorinta noastra de a fi primii in ceea ce facem, iar cu G Flex2 am rafinat forma curbata, ramanand fideli filozofiei noastre de inovatie pentru o viata mai buna”, a declarat JunoCho, presedinte si CEO al LG Electronics Mobile Communications Company. “G Flex2 nu numai ca are un aspect uimitor, el are, de asemenea, potentialul de a fi cel mai avansat smartphone actual. Mai simplu spus, este un smartphone deosebit, in toate sensurile cuvantului.”

LG G Flex2 va fi disponibil incepand cu sfarsitul lunii in Coreea, urmand sa apara si pe alte piete globale.

LG G Flex 2 va fi initial disponibil in doua culori: Argintiu Platinum si Rosu Flamenco.

Specificatii LG G Flex 2 (pot varia in functie de piata):

· Procesor: Qualcomm Snapdragon 810 cu 2.0GHz 64-bit Octa-Core CPU

· Ecran: Full HD P-OLED curbat de 5,5 inci (1080 x 1920 pixeli / 403 ppi)

· Memorie: 16/32MB eMMC ROM / 2GB DDR4 RAM / microSDslot (pana la 2TB)

· Camera: Spate 13.0MP cu OIS+ cu Laser Auto Focus / Fata 2.1MP

· Baterie: 3.000mAh (incorporata)

· Sistem de Operare: Android 5.0 Lollipop

· Dimensiuni: 149.1 x 75.3 x 7.1-9.4mm

· Greutate: 152g

· Retea: 4G / LTE / HSPA+ 21/42 Mbps

· Conectivitate: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth SmartReady (Apt-X) 4.1, NFC,

SlimPort, A-GPS/Glonass, USB 2.0

· Culoare: Argintiu Platinum, Rosu Flamenco

· Alte specificatii: GestureShot, GestureView, GlanceView etc.