Samsung SE790C
Monitoare

Samsung SE790C monitorul curbat de 34 inch cu rezolutie QHD ultra-wide

Samsung SE790C

Samsung a lansat monitorul curbat SE790C ce vine cu rezolutie QHD ultra-wide. Noul monitor curbat SE790C de 34 de inch se remarca printr-un design sofisticat si ergonomic.

„Modelul SE790C de la Samsung vine cu o curbura remarcata in industrie, castigatoare de premii, care ofera o experienta de vizualizare cu adevarat captivanta, confortabila si diferita,” a declarat Seoggi Kim, Senior Vice President, Visual Display Business, Samsung Electronics. „Noul monitor curbat stabileste, prin inovatie, noi standarde in ceea ce priveste capabilitatile monitoarelor si solutiilor de display printr-o calitate superioara a imaginii, productivitatii si functiilor dedicate divertismentului si design”.

Design-ul inovator 3000R (cu o raza de curbura de 3000mm) al noului SE790C ofera o experienta de vizualizare considerabil diferita fata de monitoarele plate, traditionale, si monitoarele curbate competitoare. Spre deosebire de monitoarele cu ecran plat, unde distanta de vizualizare difera de la centrul ecranului pana la margini, marginile modelului SE790C se apropie mai mult de curbura ochilor privitorului. Asadar, SE790C creeaza o experienta vizuala fara distorsiuni, cu o solicitare mai mica a ochiului si un confort imbunatatit pentru utilizatori.

Samsung SE790C 2

De asemenea, curbura ajuta la vizualizarea de tip panoramic, creand un camp vizual mai larg si o experienta vizuala mai captivanta. Curbura optima a monitorului creeaza un efect de tip 3D, cu atat mai evident cu cat distanta de vizionare devine mai mica. Pentru a asigura vizionarea continutului multimedia la cea mai buna calitate video, claritate si intensitate, Samsung SE790C are un raport de imagine de 21:9 si o rezolutie ULTRA-WQHD de 3440 x 1440 pixeli, pentru a livra o calitate a imaginii de exceptie.

Raportul de contrast al monitorului (cel mai bun din clasa lui) de 3.000:1 si luminozitatea de 300 cd/m2 creeaza un negru mai intens, culori vii si detalii mai clare. Unghiul vizual extra-wide de 178 de grade orizontal si vertical optimizeaza experienta vizuala din orice pozitie, minimalizand efectul de imagine deformata.

Multi-tasking-ul, experienta jocurilor si vizualizarea de filme sunt imbunatatite datorita unor functii special create in acest sens. SE790C este echipat cu functii Picture-by-Picture (PbP) si Picture-in-Picture (PiP) 2.0 pentru eficienta imbunatatita. PbP le permite utilizatorilor sa conecteze cu usurinta doua dispozitive, cum ar fi un computer, laptop, console de jocuri (Xbox, PlayStation, etc.) sau Set-Top Box (STB), iar PiP 2.0 faciliteaza multi-tasking-ul. Monitorul este echipat si cu patru porturi USB 3.0 pentru a elimina nevoia unei statii de andocare si pentru a mentine conexiunea intre dispozitive 24/7.

Samsung SE790C 3

SE790C are o varietate de functii ce imbunatatesc consumul de divertisment, le ofera utilizatorilor o experienta unica a jocurilor electronice, sunet stereo de calitate inalta si timp de raspuns rapid. Folosind modul dedicat jocurilor electronice, monitorul curbat detecteaza in mod inteligent schimbarile de scene, corectand imaginile incetosate, intensificand culorile si alterand contrastul pentru o vizibilitate imbunatatita a actiunii din joc. Difuzoarele incorporate de 7 wati livreaza un sunet stereo de calitate inalta si o experienta mai bogata a acestuia, in timp ce timpul de raspuns de patru milisecunde le asigura utilizatorilor observarea a celei mai rapide actiuni de pe ecran in mod clar si fluent, fara neclaritate in miscare.

Suportul curbat in forma de T, ce poate fi ajustat in inaltime (HAS), si spatele cu suport VESA ascuns contribuie la aspectul sofisticat si ergonomic al monitorului, pentru a maximiza productivitatea si confortul.