BenQ XL2420G
Monitoare

BenQ XL2420G primul monitor hibrid de gaming e in Romania

BenQ XL2420G

BenQ a lansat XL2420G – primul monitor din seria de gaming echipat cu un procesor hibrid. Spre deosebire de celelalte modele G-SYNC existente pe piata, noul monitor BenQ permite schimbarea cu usurinta intre modul Clasic proprietar BenQ, in vreme ce G-SYNC, care utilizeaza tehnologia proprie NVIDIA, livreaza o viteza fara precedent pentru a oferi imagini fluide chiar si in scene de actiune.

Monitorul BenQ XL2420G devine astfel cea mai buna alegere pentru cei care vor ce este mai bun din ambele categorii.

“Dupa lansarea tehnologiei NVIDIA G-SYNC, am fost surprinsi de nivelul de interes pentru un monitor BenQ care sa o incorporeze. Insa nu ne-am dorit sa venim doar cu un monitor G-SYNC, ci am vrut sa aducem utilizatorilor cel mai bun produs din segment, pentru ca fiecare monitor BenQ este creat special pentru a livra cea mai buna experienta de gaming”, spune Peter Huang, Director General pentru BenQ Technology.

BenQ XL2420G - 2

“Astfel, noul XL2420G reprezinta o provocare pentru noi de a face ceva cu totul nou, un motor hibrid caracterizat de perfectiunea care scoate la iveala un superlativ BenQ si un superlativ pe segmentul G-SYNC.”

Cu un procesor hibrid, noul BenQ XL2420G are tot ce iti poti dori de la un monitor de gaming – tehnologie de display de ultima ora si o fluiditate impresionanta oferita de tehnologia NVIDIA G-SYNC pe un ecran LED impresionant de 24 de inci cu un timp de raspuns de 1ms GTG.

Mod NIVIDIA G-SYNC

Tehnologia NVIDIA G-SYNC pune placa grafica la lucru pentru a reda imagini foarte fluide intr-o sesiune de gaming interactiva. Modul G-SYNC sincronizeaza ratele de refresh ale monitorului cu placa grafica, astfel incat cadrele sunt afisate in acelasi moment in care sunt randate, eliminand astfel erorile de display, efectul de tearing sau orice alt fel de sincopa in incarcarea unei imagini. Tehnologia Ultra Low Motion Blur (ULMB) are de asemenea un cuvant de spus pentru estomparea aproape integrala a neclaritatii cinematice.

Modul proprietar BenQ

Procesorul hibrid incorporat de noul monitor ofera utilizatorului acces facil la toate functiile clasice ale monitoarelor de gaming BenQ. Modul Clasic ofera o libertate extinsa in alegerea setarilor dorite si asigura cea mai buna experienta pentru jocurile care nu sunt compatibile cu tehnologia G-SYNC. Paleta de setari pe care utilizatorii o au la dispozitie include Motion Blur Reduction si Gaming Refresh Rate Optimization Management (100/120/144Hz) pentru o fluiditate confortabila si o viteza de raspuns optima; Black eQualizer si Smart Scaling pentru un control precis; S Switch si Display Pilot pentru cea mai intuitiva; Low Blue Light si Flicker-free pentru un confort sporit al ochilor chiar si in timpul sesiunilor prelungite de gaming.

Noul monitor BenQ XL2420G cu tehnologie G-SYNC BenQ va fi disponibil incepand cu luna ianuarie pe piata la partenerii autorizati BenQ pentru Romania (Darer, IT Direct, MGT Educational si Network One Distribution).