ArcherC5
Retelistica

Archer C5 – noul router cu viteze Wireless de pana la 1,2 Gbps

ArcherC5

TP-LINK a lansat noul router Archer C5, cu viteze Wireless de pana la 1,2 Gbps, alaturi de adaptorul USB Wireless Dual Band, Archer T2U. Ambele dispozitive au la baza standardul Wi-Fi 802.11ac, care ofera viteze wireless de trei ori mai mari si masuri de securitate imbunatatite fata de standardul 802.11n.

Archer C5 – Conexiuni simultane de pana la 1,2Gbps

Cu viteza wireless de 867Mbps in frecventa libera de 5GHz si 300Mbps in frecventa de 2,4GHz, TP-LINK Archer C5 ofera flexibilitatea a doua retele dedicate si asigura cele mai bune performante wireless. Aplicatiile simple, cum ar fi trimiterea e-mailurilor sau navigarea pe Internet, pot folosi frecventa de 2,4GHz in timp ce aplicatiile care necesita o latime de banda mai mare, cum ar fi jocurile online sau streamingul video HD, pot folosi frecventa de 5GHz. Mai mult, toate aceste aplicatii pot functiona simultan fara sa apara blocaje sau intarzieri.

ArcherC5 - 2

Noul dispozitiv asigura un semnal wireless excelent in toate directiile datorita celor sase antene, care au la baza o tehnologie avansata care asigura un semnal wireless excelent in toate directiile, fara intreruperi. Cele trei antene externedetasabile sunt dedicate bandei de frecventa de 5GHz, in timp ce cele trei antene interne sunt dedicate benzii de frecventa de 2,4GHz. Acoperirea este la randul sau imbunatatita, vitezele crescute mentinandu-se si pe distante mai mari, semnalul fiind destul de puternic pentru a acoperi intreaga casa sau birourile cu suprafete generoase.

TP-LINK Archer C5 este ideal si pentru crearea unei retele stabile si deosebit de rapide prin cablu. Echipat cu un port WAN Gigabit si patru porturi LAN Gigabit, noul router asigura conexiuni prin cablu cu viteze de pana la 10 ori mai rapide decat conexiunile realizate in standardul Fast Ethernet.

ArcherC5 - 3

Pentru a facilita partajarea de imprimante, documente si fisiere media in intreaga retea locala sau chiar si la distanta folosind functia server FTP inclusa, Archer C5 a fost echipat cu doua portui USB 2.0.

O noutate este aplicatia TP-LINK Tether, care reprezinta cel mai simplu mod de accesare, gestionare si partajare a resurselor routerului, folosind sisteme de operare mobile precum IOS sau Android. Tether usureaza configurarea routerului, stabilirea controlului parental si partajarea fisierelor in retea, direct de pe smartphone sau tableta. In plus, interfata intuitiva ofera informatii importante precum starea routerului, utilizatorii logati la el sau privilegiile de access ale acestora.

Archer-T2U

Archer T2U – adaptorul USB care asigura un semnal WiFi stabil

TP-LINK Archer T2U, este un adaptor USB Wireless cu frecvente simultane de 2,4GHz si 5GHz, care imbunatateste capacitatile wireless ale laptopurilor si computerelor. Noul adaptor ofera conexiuni wireless de pana la 433Mbps in frecventa libera de 5GHz si de pana la 150Mbps in frecventa de 2.4GHz, Archer T2U este alegerea perfecta pentru utilizatorii care au nevoie de o conexiune stabila si rapida.

Banda de frecventa de 5GHz este ideala pentru streaming-uri video HD si jocuri online fara intreruperi. In acelasi timp, banda de frecventa de 2.4GHz poate fi folosita pentru descarcarea de e-mail-uri sau pentru navigarea pe Internet.

Noile dispozitive vor fi disponibile in oferta magazinelor de specialitate cu preturi recomandate de vanzare incepand de la 439,99 Lei pentru routerul TP-LINK Archer C5 si 94,99 Lei pentru adaptorul USB wireless TP-LINK Archer T2U.