Galaxy A7
Telefoane Mobile

Galaxy A7 – specificatii complete aparute intr-un benchmark

Galaxy A7

Potrivit mai multor surse, Samsung lucreaza la trei noi dispozitive ce vor fi facute din materiale premium si vor completa noua gama de smartpone-uri Galaxy Alpha. Cel mai interesant dintre aceste trei modele este Galaxy A7 despre care au tot aparut informatii de la o zi la alta.

galaxy a7

Dupa ce au fost aflate cateva specificatii despre procesor si ecran, astazi am aflat ca smartphone-ul Galaxy A7 a fost inscris in baza de date a benchmark-ului GFXBench ceea ce ne ofera mai multe detalii despre caracteristicile hardware. Potrivit listei de pe GFXBench, Galaxy A7 are un ecran de 5.2 inch cu rezolutie 1920×1080 pixeli, procesor octa core Qualcomm Snapdragon 615, procesor grafic Adreno 405, 2GB de RAM, 16GB spatiu de stocare intern, camera foto principala de 12MP si cea secundara de 4.7 MP si va rula Android 4.4.4.

Ca de obicei trebuie retinut ca aceste informatii se pot schimba pana cand vom avea o confirmare oficiala. Probabil un anunt oficial va fi facut in luna noiembrie, iar pretul estimat pentru Galaxy A7 este undeva intre 450 – 500 dolari.