Telefoane Mobile

Storm V50 anunta o noua generatie de smartphone-uri E-Boda

Storm V50-2

E-Boda lanseaza Storm V50, un smartphone de top care marcheaza extinderea gamei de produse E-Boda in zona diagonalei de 5 inci. Cu un design nou, compact si elegant, smartphone-ul incorporeaza un procesor Cortex A7 Quad Core de 1,3 GHz, memorie RAM de 1GB si ruleaza sistemul de operare Android 4.2, oferind o experienta de utilizare superioara. Modelul Storm V50 poate fi achizitionat in doua variante de culori, alb si negru, pe www.e-boda.ro si in magazinele partenere la pretul recomandat de 599,99 lei.

”Ne dorim ca utilizatorii nostri sa se bucure de toate avantajele pe care le poate oferi un smartphone de top. De aceea, venim in intampinarea lor cu o actualizare a intregii noastre game de smartphone-uri. Storm V50 este dispozitivul care marcheaza inceputul modernizarii portofoliului nostru. Ne-am propus sa oferim clientilor nostri un dispozitiv mobil elegant si performant care sa se ridice la un nivel superior atat din punct de vedere al vitezei, cat si din punct de vedere al designului. in plus, Storm V50 devine un accesoriu util care se aliniaza cu trendul celor mai noi smartphone-uri de pe piata, oferind un avantajos raport calitate-pret. Mai mult, aceasta este continuarea promisiunii noastre de a dezvolta in permanenta portofoliul de produse, astfel incat sa oferim clientilor nostri cea mai buna solutie pentru nevoile lor de comunicare”, a declarat Alexandru Dragoiu, CEO E-Boda.

Pentru a maximiza experienta de utilizare, Storm V50 vine cu un procesor Quad Core Mediatek MT 6582 Cortex A7 cu o frecventa de 1,3 GHz, procesor grafic MALI 400 MP2, memorie RAM de 1 GB si ruleaza sistemul de operare Android 4.2. Astfel, utilizatorii pot naviga prin meniul telefonului, pe browser-ul preferat de Internet sau pe retelele de socializare, fara a resimti efectul de lag. Modul dual-SIM permite fie utilizarea serviciilor a doi operatori diferiti simultan, fie utilizarea unui abonament de voce pentru un SIM si a unei cartele prepay de date mobile pentru celalalt SIM.

Cu o suprafata integral mata si o linie rosie laterala, designul smartphone-ului urmareste linii simple si elegante, definind noua gama de dispozitive mobile E-Boda. Pentru o navigare cu usurinta pe Internet sau prin mailuri, accesarea jocurilor si aplicatiilor complexe, smartphone-ul integreaza un ecran de 5 inci, fiind in acelasi timp suficient de compact pentru o manevrare usoara si pentru a fi transportat in buzunar. Pentru vizualizarea clara a imaginilor in unghiuri largi si o luminozitate superioara, ecranul este prevazut cu tehnologie IPS cu o rezolutie de 480×860 pixeli. Camera foto principala de 8 MP este cea mai performanta din portofoliul de produse E-Boda si permite captarea unor imagini de o calitate superioara si editarea lor direct din telefon. Mai mult, utilizatorii pot accesa filmele, emisiunile si posturile TV preferate prin intermediul aplicatiilor Seenow si Antena Play preinstalate. Astfel, Storm V50 poate fi utilizat atat pentru indeplinirea task-urilor urgente de birou, cat si pentru divertisment.

In ceea ce priveste spatiul de stocare, Storm V50 are o capacitate de 8 GB care poate fi extinsa prin intermediul unui card micro SD de pana la 32 GB. in acest fel, utilizatorii nu trebuie sa renunte la documentele pentru birou in favoarea cartilor si fotografiilor preferate. Mai mult, smartphone-ul poate fi personalizat cu orice accesoriu din gama COMPANION si poate fi conectat wireless la alte dispozitive fixe prin intermediul dispozitivului Full Stream.

Storm V50 este un smartphone compact si rezistent care raspunde atat celor mai noi tendinte din punct de vedere al designului, cat si nevoilor utilizatorilor pentru o performanta superioara. Dispozitivul este disponibil pe www.e-boda.ro si in magazinele partenere la pretul recomandat de 599,99 lei.