Telefoane Mobile

“Dubla Expunere” de la HTC va redefini fotografia pe telefonul mobil

HTC Desire Eye Matt White explosion 300 dpi

HTC a lansat azi produsele inovatoare: RE, HTC Desire EYE, EYE Experience si Zoe, care anunta o noua era pentru domeniul fotografiei pe telefoane mobile! HTC RE – o camera remarcabila de mici dimensiuni, HTC Desire EYE – noul telefon ce revolutioneaza clasa din care face parte, HTC Eye Experience – un software foto imbunatatit, si Zoe – o comunitate colaborativa de editare video.

RE: O camera remarcabila de mici dimensiuni
Iesi din spatele camerei si traieste viata din plin cu RE, cea mai recenta inovatie a HTC in domeniul fotografiei prin care re-imaginam clasa camerelor compacte. RE este o camera de dimensiuni reduse care iti permite sa captezi si sa traiesti pe deplin momentul, prin video si fotografie, fara ca nimic sa-ti stea in cale.

Cu un design cilindric unic si impresionant, conceput pentru a fi tinuta usor in mana, RE dispune de un senzor de stabilizare incorporat care activeaza instantaneu camera cand este pornit, eliminand nevoia unui buton de pornire. Are un buton declansator unic care permite fotografierea printr-o simpla atingere sau filmarea printr-o apasare indelungata, astfel incat nu vei mai rata momente importante din cauza ezitarii intre functiile dispozitivului de fotografiere. Avand un senzor CMOS de 16MP, inregistrare video Full HD (1080p), obiectiv cu unghi larg de 146 de grade, optiuni de filmare cu incetinitorul (slow-motion) si de inregistrare secventiala (time-lapse), RE va imortaliza momentele intr-un fel nemaivazut.

Aplicatia RE dispune de un obiectiv care permite incadrarea perfecta a imaginii de la distanta, in timp ce vezi cadrul pe ecranul telefonului tau mobil, sau accesarea de la distanta a albumelor pentru a rasfoi continutul foto si video stocat pe camera. Pentru ca aventurile din viata nu au limite, aplicatia va salva automat totul pe telefon sau in cloud ca sa nu mai ai motive de ingrijorare cu privire la lipsa spatiului de stocare si ratarea captarii unei imagini. in plus, RE va oferi in viitor posibilitatea de a face transmisiuni video in timp real pe YouTube, oferind ocazia de a trai momentul si de a-l impartasi in acelasi timp pe canalul propriu de pe YouTube. Aplicatia RE va fi dispobila atat pe Android cat si pe iOS1.

HTC Desire EYE: Pur si simplu cele mai bune selfie-uri
Continuand traditia de avangarda in inovatia smartphone-urilor, HTC lanseaza astazi noul varf din gama Desire, HTC Desire EYE. Dispozitivul dispune de cea mai avansata camera frontala de pe piata si un software care te incadreaza in centrul imaginii si in cea mai avantajoasa postura pentru a surprinde momente ale vietii cu o claritate perfecta. Pentru a asigura o imagine de calitate in detaliu, dispozitivul este dotat cu o camera frontala si una pe spate, ambele de 13MP, care iti permit sa focalizezi, sa tai si sa printezi dupa plac, HTC Desire EYE fiind pe deplin echipat pentru nevoile celor carora le place sa faca fotografii, filmulete si selfie-uri de calitate. Senzorii BSI capteaza imagini clare chiar si in conditii de luminozitate scazuta, iar flash-ul dual-LED inteligent instalat pe ambele camere ofera tonuri magulitoare, naturale, atunci cand lumina ambientala se diminueaza.

Trei microfoane dedicate duc semnatura audio a HTC pe noi culmi, garantand sunet clar pentru serviciile de voce si de apeluri video, indiferent de zgomotul ambiental. HTC BoomSound™ si un impresionant ecran Full HD de 5.2” (132 mm) fuzioneaza pentru a face din HTC Desire EYE un adevarat dispozitiv multimedia, ideal pentru a vizualiza fotografii si filmulete.

Designul indraznet, bicolor, compact si rezistent la apa nu este doar elegant, ci si garanteaza fotografierea ta din unghiul cel mai favorabil datorita butonului dedicat de focalizare si captare in doua etape, care ofera acces imediat la cadre extraordinare, chiar si folosind o singura mana.

Noul model dispune de EYE Experience si Zoe, un procesor Qualcomm® Snapdragon 801, precum si de conectivitate de mare viteza de tip 4G, astfel incat, oriunde ai fi, editarea si partajarea celor mai bune cadre sa fie la indemana si sa nu necesite efort.

HTC Desire Eye Submarine Blue Stack 300dpi

HTC EYE Experience: Conceput pentru tine
Nu totul este insa doar despre hardware. HTC EYE Experience duce software-ul de captare si redare de imagine intr-o noua liga, avand caracteristici unice care-ti garanteaza ca vei arata exceptional.

Functionalitatea de urmarire a fetei asigura faptul ca esti tot timpul incadrat perfect, pana la patru persoane dintr-o incapere putand fi localizate fara efort, iar chipul fiecaruia decupat si pozitionat pe ecran pentru a asigura o claritate maxima. Astfel, te vei putea bucura de libertatea si flexibilitatea unor servicii precum Skype fara sa-ti faci griji cu privire la pozitionarea ta sau a prietenilor tai, camera fiind capabila sa-i urmareasca pe toti participantii. Vrei sa partajezi si mai mult din mers? Optiunea de partajare a ecranului aduce pentru prima oara functionalitatea de desktop pe un chat video pe smartphone.

HTC EYE Experience deschide o noua paleta de posibilitati creative datorita functiei Split Capture. Combinand fotografii si filmulete facute simultan cu camera frontala si cea dorsala, intr-o singura imagine sau video divizat, se creeaza o noua experienta selfie pe HTC, care iti permite sa-ti documentezi calatoria si reactiile fara sa te limitezi la imagini in miniatura. Crop-Me-In te pune in centrul actiunii decupandu-te din imaginea sau filmuletul facute cu camera frontala si plasandu-te in peisajul facut cu camera principala, deschizand astfel drumul catre selfie-uri si filmulete interesante si extraordinare . Voice Selfie inlatura necesitatea de a contorsiona mana pentru declansarea fotografiei, permitand activarea butonului de declansare cu o simpla comanda vocala. Trebuie doar sa spui “Zambiti!” (“Cheese”) cand ai prins cadrul cel mai bun sau sa pornesti inregistrarea video cu comenzile “action” sau “rolling”.

Unele caracteristici indragite de public ale HTC Desire 820 sunt, de asemenea, incluse in HTC EYE Experience. Eye Experience include Face Fusion, functia care iti permite sa-ti suprapui chipul cu cel al unui prieten sau al unei vedete si a avea un look nou si original. O alta functie surprinzatoare este Live Makeup, prin care poti sa reglezi nivelul dorit de netezire a pielii si sa previzualizezi efectul in timp real, inainte de captarea imaginii.

Zoe: Viata, asa cum o experimentezi. Cu noua aplicatie colaborativa de editare video Zoe, e simplu sa combini fotografii si filmulete in materiale cu teme vizuale si muzicale remarcabile, ce pot fi partajate cu prietenii in comunitatea Zoe.

Zoe 1.0 aduce un plus de flexibilitate comunitatii, permitand crearea de compozitii Zoe scurte, medii si lungi, care pot fi formate chiar si din doar cateva imagini statice sau dintr-o serie intreaga de videoclipuri, iar datorita noului motor de continut , este usor sa prezinti intr-un mod impresionant din punct de vedere vizual numai cateva clipuri si chiar imagini de sine statatoare.

Integrat pe deplin cu RE, continutul Zoe este generat automat si este gata pentru a fi partajat. Nu este necesara editarea sau sincronizarea cu computerul personal, trebuie doar incarcate printr-o simpla atingere. Disponibil gratuit pe Android si, pana la finalul acestui an pe iOS, Zoe 1.0 introduce noua generatie de retele sociale creative.

Dispozitivul HTC Desire EYE va fi disponibil local incepand cu luna noiembrie a acestui an.

HTC RE va fi disponibila in SUA in ultima parte a lunii octombrie si urmeaza sa fie lansata si in alte tari.

Caracteristicile HTC EYE Experience vor fi introduse in urmatoarele luni pe: HTC One (M7), HTC One (M8), HTC One E8, HTC One mini, HTC One mini 2, HTC One max, HTC Desire 816, HTC Desire 820 si HTC Butterfly 2.

Peter Chou, CEO, HTC Corporation: “Astazi, HTC schimba inca o data felul in care oamenii percep tehnologia. in 1997, am oferit consumatorilor posibilitatea sa-si lase laptopurile acasa in favoarea smartphone-urilor performante, de buzunar. Astazi facem un salt similar. Combinand un hardware incredibil cu un software de neegalat, HTC reinventeaza felul in care percepem fotografia. Va luam din spatele obiectivului si va aducem acolo unde va e locul, in mijlocul actiunii.”