Telekom Romania
Stiri

Telekom Romania ofera companiilor pachete de servicii integrate fix-mobil pe o singura factura

Telekom Romania

Telekom Romania intra pe piata din Romania cu o noua experienta destinata comunitatii de business, construita in jurul filozofiei One Stop Shop – un punct de contact unic pentru toate nevoile de comunicare: un portofoliu complet de solutii fixe si mobile, aplicatii si solutii IT integrate, plus cea mai variata gama de echipamente IT&C.

Telekom Romania ofera acces integrat fix-mobil in orice loc si moment, cu un contract unic si o singura factura, tradus comercial printr-o gama completa de pachete cu beneficii nelimitate fixe si mobile, adresandu-se nevoilor specifice ale fiecarui client business. Clientii pot opta pentru unul dintre cele 14 tipuri de pachete predefinite cu pana la 4 servicii si terminale de top incluse, sau isi pot alege serviciile dorite, personalizandu-si pachetul care se potriveste cel mai bine afacerii lor.

Pachetul complet FixMobil XXL ofera voce mobila si date, voce fixa plus internet fix si mobil, toate acestea cu maximul de beneficii: nelimitat minute in retea de pe fix si mobil, nelimitat minute nationale de pe fix si mobil, nelimitat SMS-uri nationale si in retea, nelimitat viteza 4G pentru traficul de date si nelimitat apeluri internationale catre Zona 1 (retelele fixe din Europa si retelele fixe si mobile din SUA si Canada). Pachetul contine de asemenea si 500 de minute, 500 SMS-uri si 500 MB in roaming, plus urmatoarele echipamente: o tableta Samsung Galaxy Tab 4 10,1” , smartphone-ul Samsung Galaxy SIII mini, un telefon DECT si un router WiFi. Pretul lunar al pachetului este de 54 euro, fara TVA.

In functie de nevoile fiecarei companii si de comportamentul lor de consum, clientii pot alege alte configuratii ale pachetelor FixMobil, cu 3 sau 4 servicii, la preturi incepand de la 23 euro/luna fara TVA, cu terminale incluse sau la preturi speciale.

Toate pachetele includ solutii de web hosting cu domeniul .ro, spatiu pentru gazduirea paginii web si un numar nelimitat de adrese de email, Service Level Agreement (SLA) Standard pentru serviciile de voce fixa, respectiv SLA Advanced pentru serviciile de date,drept garantie a functionarii serviciilor, spatiu pentru stocarea datelor si functia de recovery, IP static si licente Norton Internet Security.

De asemenea, brandul Telekom intra pe piata romaneasca aducand un nou portofoliu mobil, cu 7 planuri tarifare mobile adaptate nevoilor oricarei companii, indiferent de dimensiune, toate oferind nelimitat minute si SMS-uri in retea si preturi speciale pentru o gama larga de smartphone-uri, plus acces gratuit la viteza 4G pentru toate planurile tarifare, la preturi promotionale valabile pana la 30 noiembrie 2014, incepand cu 7 euro/luna fara TVA.

Trei dintre cele mai avantajoase planuri tarifare din noul portofoliu mobil sunt:

• Planul tarifar Nelimitat Business XS (7 euro/luna, fara TVA); acesta ofera comunicare nelimitata in retea (SMS-uri si apeluri in retelele fixe si mobile Telekom Romania), 100 de minute nationale si internationale catre zona 1 (200 de minute prin promotia valabila pana la sfarsitul lunii noiembrie), 100 de SMS-uri nationale si 100 MB la viteza 4G.

• Nelimitat Business L (15 euro / luna, fara TVA) care ofera comunicare nationala nelimitata catre fix si mobil, SMS-uri nationale nelimitate, plus minute internationale nelimitate catre zona 1. Pe langa acestea, planul tarifar include 100 de minute internationale catre zona 2 si 1 GB de trafic national de date la viteza 4G.

• Nelimitat Business XL (18 euro / luna, fara TVA); acesta ofera comunicare nationala nelimitata catre fix si mobil, SMS-uri nationale nelimitate, plus minute internationale nelimitate catre zona 1. Mai mult, planul tarifar include si 500 de minute internationale catre zona 2 si 2 GB de trafic national de date la viteza 4G plus 500 de minute, 500 SMS-uri si 500 MB de trafic in roaming in UE.