R93G
Tablete

E-Boda Revo R93G, un gadget cu o dubla functionare, telefon si tableta

R93G

E-Boda isi mareste portofoliul cu doua noi tablete pe segmentul de diagonala de 7,85”. Revo R93G este prima tableta 3G cu dual-SIM din gama de produse E-Boda.Cu dubla functionalitate, dispozitivul poate fi folosit cu usurinta atat ca telefon, cat si ca tableta, integrand doua sloturi SIM ce pot fi utilizate simultan, atat pentru voce, cat si pentru date mobile.

In plus, pentru utilizatorii care doresc un gadget usor de utilizat si practic pentru toata familia, E-Boda a introdus in aceeasi gama Revo R95. Ambele modele incorporeaza un display de 7,85”, procesor Cortex A7 Dual Core de 1,2 GHz, respectiv 1 GHz, memorie RAM de 1GB si ruleaza sistemul de operare Android 4.2

Revo R93G are doua slot-uri SIM stand by ce pot fi folosite fie pentru functia GSM – cartele cu abonamente de voce, fie pentru date mobile, fie amandoua simultan, cu numere de la operatori diferiti. Astfel, utilizatorii isi pot personaliza planul tarifar si optiunile de comunicare, astfel incat sa raspunda nevoilor si posibilitatilor lor.

Revo R93G incorporeaza un display de 7,85” cu tehnologie LED si o rezolutie de 1024×768 pixeli, oferind imagini luminoase si mai multa claritate. Cu o autonomie de 5 ore in modul de lucru continuu, tableta de adapteaza usor stilului de viata mobil al utilizatorilor, punandu-le la dispozitie in orice moment posibilitatea de a accesa documente, fotografii, filme, carti electronice si jocuri. Pentru o performanta imbunatatita, Revo R93G incorporeaza un procesor ARM Cortex A7 Dual Core cu o frecventa de 1,2 GHz si este prevazuta cu o memorie RAM de 1 GB. Astfel, tableta poate raspunde cu succes task-urilor zilnice de business in deplasare, dar si nevoilor de divertisment ale utilizatorilor. Mai mult, cu accesoriile potrivite precum husele cu tastura si boxele din gama COMPANION sau dispozitivul Full Stream, tableta poate fi conectata la alte dispozitive mobile sau multimedia, prin Bluetooth, sau fixe, printr-un cablu prevazut cu USB, astfel incat continutul poate fi descarcat si redat pe acestea, iar tableta se transforma in consola multimedia.

Tableta Revo R95 incorporeaza un display de 7,85” cu o rezolutie de 1024×768 pixeli si are o autonomie de 4 ore in modul de lucru, astfel incat fiecare membru al familiei sa o poata folosi cu incredere pentru entertainment, acasa sau in calatorii. Pentru a spori performanta tabletei, Revo R95 este prevazuta cu un procesor ARM Cortex A7 Dual Core cu o frecventa de 1 GHz, procesor grafic Octa Core, memorie RAM de 1 GB si ruleaza sistemul de operare Android 4.2. Astfel, tableta se transforma in companionul de joaca al celor mici sau partenerul de business si centru multimedia pentru cei mari.

Cele doua modele de tableta au o carcasa din plastic cauciucat pentru o protectie si o rezistenta sporita. Revo R93G si Revo R95 sunt doua tablete cu un design elegant, usor de transportat, oferind utilizatorului mai multa libertate de miscare. Imbinand design-ul compact cu performanta, cele doua gadget-uri sunt partenerul ideal de business si de distractie in orice situatie.

Tabletele Revo R93G si Revo R95 sunt disponibile in variantele de culori alb si negru online, pe www.e-boda.ro, si in magazinele partenere la pretul recomandat de 549 lei, respectiv 399 lei.