Philips 9800
Televizoare

Noile televizoare Philips cu Android sunt in Romania

Philips 9800

Philips, primul producator care ofera televizoare cu Android, este prezent in magazinele romanesti, incepand din aceasta saptamana, cu Seriile 8100, 8200, 8800, 9100 si 9800.

Noile modele de televizoare Philips cu Android ofera un plus de viteza si fluenta derularii programelor TV si performante superioare, chiar si pentru jocuri avansate.

Datorita integrari sistemului de operare Android pe noile serii 8100, 8200, 8800, 9100 si 9800 vei beneficia de o multime de aplicatii din Google Play Store adaptate pentru ecranul mare al televizorului. De acum ai posibilitatea de a accesa direct de pe televizor aplicatii de fitness, social media, e-mail, radio, stiri online, video on demand, catch-up TV, streaming pentru muzica, aplicatii educative pentru copii si orice alte aplicatii de care ar ai putea fi interesat.

Sistemul de operare Android aduce multitasking-ul in utilizarea aplicatiilor pe noile televizoare, experienta de utilizare devine astfel mai placuta si mai confortabila. El ofera, de asemenea, posibilitatea update-urilor ulterioare ale aplicatiilor.

In plus, Philips Android TV ofera posibilitatea de a controla, prin aplicatiile disponibile in Google Play Store, device-urile conectate la reteaua casei sau la internet, prin modulul Wi-Fi integrat sau portul pentru conexiune LAN, precum sistemele de supraveghere si securitate, baby monitoarele, hard disk-urile de retea, sistemele de aer conditionat etc.

La toate beneficiile oferite de sistemul de operare Android se adauga caracteristicile performante ale televizoarelor Philips: timpii de raspuns mici, utilizarea eficienta a resurselor, viteza de lucru buna oferita de procesoarele de ultima generatie. Seriille 8100 si 8200 Philips Android TV sunt echipate cu procesoare Quad Core, iar Seriile 8800, 9100 si 9800 cu procesoare Hex Core.

Numarul mare de functii ale sistemului Android si platforma hardware transforma televizoarele Philips in terminale de mari dimensiuni, ideale pentru gaming. Astfel utilizatorii vor putea rula numarul impresionant de jocuri disponibile in Google Play Store pe ecranul televizorului. Pasionatii de gaming pot conecta prin USB gamepad-urile compatibile, pentru un control mai bun al jocurilor rulate pe televizor.

Noile televizoare Philips Android sunt controlate cu usurinta, de la distanta, de pe tableta sau smartphone, indiferent de sistemul de operare al acestora, prin intermediul aplicatiei Philips MyRemote. Toate modelele de televizoare Philips cu sistem de operare Android™ sunt dotate cu tehnologia Ambilight si beneficiaza de caracteristici premium ale imaginii. Seriile 8800, 9100 si 9800 introduc sistemul Android™ in universul imaginii 4K Ultra HD.

Televizoarele Philips Android, Seriile 8100, 8200 si 8800, 9100 si 9800 sunt disponibile in magazinele din Romania la preturi pornind de la 7000 lei , cu diagonale de la 48” la 65”. Ele pot fi testate de catre consumatori, incepand de astazi, in magazinul Flanco din Mall Promenada Bucuresti.