Tp-Link Archer C2
Retelistica

TP-LINK Archer C2 si Archer T4U – noile dispozitive Wi-Fi ac

Tp-Link Archer C2

TP-LINK a lansat astazi in cadrul unui eveniment ce a avut loc la Iconic Health noul router Archer C2 alaturi de adaptorul USB Wireless Dual Band, Archer T4U. In scean a mai intrat si mentalistul Vlad Grigorescu care a vorbit despre noul router Archer C2 si de adaptorul USB Wireless Dual Band, Archer T4U.

Ambele dispozitive au la baza urmatoarea generatie de tehnologie Wi-Fi, 802.11ac. Noul standard ofera viteze wireless de trei ori mai mari si masuri de securitate imbunatatite fata de standardul 802.11n, fiind ideal pentru realizarea unei retele multimedia foarte rapide si pentru eliminarea blocajelor cauzate de echipamentele care necesita o banda mai larga de acces la Internet.

Archer C2 – Conexiuni simultane de pana la 733Mbps

Cu viteza wireless de 433Mbps in frecventa libera de 5GHz si 300Mbps in frecventa de 2,4GHz, TP-LINK Archer C2 ofera flexibilitatea a doua retele dedicate si asigura cele mai bune performante wireless. Aplicatiile simple, cum ar fi trimiterea e-mailurilor sau navigarea pe Internet, pot folosi frecventa de 2,4GHz in timp ce aplicatiile care necesita o latime de banda mai mare, cum ar fi jocurile online sau streamingul video HD, pot folosi frecventa de 5GHz. Mai mult, toate aceste aplicatii pot functiona simultan fara sa apara blocaje sau intarzieri.

Cele doua antene externe detasabile ale router-ului au la baza o tehnologie avansata care asigura un semnal wireless excelent in toate directiile, fara intreruperi. Acoperirea este la randul sau imbunatatita, vitezele crescute mentinandu-se si pe distante mai mari, semnalul fiind destul de puternic pentru a acoperi intreaga casa sau birourile cu suprafete generoase.

TP-LINK Archer C2 este ideal si pentru crearea unei retele stabile si deosebit de rapide prin cablu. Echipat cu un port WAN Gigabit si patru porturi LAN Gigabit, noul router asigura conexiuni prin cablu cu viteze de pana la 10 ori mai rapide decat conexiunile in standardul Fast Ethernet.

Portul USB multifunctional permite partajarea de imprimante, documente si fisiere media in intreaga retea locala sau chiar si la distanta folosind functia server FTP inclusa.

Archer T4U

Archer T4U – adaptorul USB care imbunatateste caracteristicile Wi-Fi ale laptopurilor

TP-LINK Archer T4U, este un adaptor USB Wireless cu frecvente simultane de 2,4GHz si 5GHz, care imbunatateste capacitatile wireless ale laptopurilor si computerelor. Bazat pe tehnologia USB 3.0 si oferind conexiuni wireless de 867Mbps in frecventa libera de 5GHz si 300Mbps in frecventa de 2.4GHz, Archer T4U este alegerea perfecta pentru streaming HD fara intreruperi, jocuri online si alte aplicatii care necesita o latime mare de banda.

Noile dispozitive vor fi disponibile in oferta magazinelor de specialitate cu preturi recomandate de vanzare incepand de la 339 Lei pentru router-ul TP-LINK Archer C2 si 199 Lei pentru adaptorul USB wireless TP-LINK Archer T4U.