Tripsta App
Stiri

Tripsta a lansat aplicatia de travel pentru telefoanele cu iOS

Tripsta App

Tripsta a lansat aplicatia cu acelasi nume pentru rezervarea de calatorii, destinata dispozitivelor iPhone!Prin intermediul noii aplicatii de travel, conceputa de Tripsta exclusiv pentru iPhone, utilizatorii au posibilitatea sa caute si sa rezerve rapid si simplu bilete catre orice destinatie. Caracterizata prin rapiditate, simplitate si design inovativ, noua Tripsta App este disponibila gratuit, din 4 august 2014. Aplicatia este disponibila pe plan international in cadrul App Store si in 9 limbi: engleza, rusa, germana, franceza, italiana, spaniola, turca, poloneza si romana.

Pantos Papazoglou, Mobile Product Manager Tripsta si coordonator al echipei care a devoltat aplicatia mobila, a declarat:
“Am dezvoltat aplicatia pentru a raspunde nevoilor utilizatorilor nostri, in conditiile in care acestia folosesc tot mai mult dispozitivele mobile pentru a-si rezerva biletele de avion. De altfel, rezervarile facute pe platforma Tripsta prin intermediul dispozitivelor mobile au crescut cu 53,6% in 2013”

Noua Tripsta App le permite utilizatorilor sa selecteze destinatia dorita, data de plecare si cea de intoarcere, dar si numarul de pasageri alaturi de care vor efectua calatoria. In functie de preferintele si alegerile utilizatorilor, rezultatele cautarilor sunt afisate fie in functie de pret, fie in functie de momentul plecarii. Aplicatia include si optiuni suplimentare care permit realizarea de cautari specifice, in functie de linia aeriana si de suma maxima pe care utilizatorul doreste sa o plateasca pentru bilete.

Designul aplicatiei se concentreaza pe uzabilitate si simplitate, urmarind sa ofere cea mai buna experienta posibila utilizatorilor. Tripsta App este compatibila cu dispozitivele care ruleaza sistemul de operare iOS7 si pe cele superioare (cum ar fi iPhone 4/4S si iPhone 5/5S), ecranul aplicatiei adaptandu-se in functie de dispozitiv.

Tripsta App le ofera utilizatorilor sai o noua experienta, care urmareste sa-i inspire sa foloseasca aplicatia pentru a-si organiza si rezerva urmatoarea calatorie catre destinatia favorita.

Rezervarile realizate prin intermediul Tripsta App beneficiaza de un discount de 10 euro. Aplicatia Tripsta App – care figureaza deja in sectiunea ”Best New Apps” a UK App Store – poate fi descarcata gratuit din App Store accesand acest link.