Philips Beard trimmer 9000
Stiri

Philips Beard trimmer 9000 e primul aparat de tuns barba cu ghidare laser

Philips Beard trimmer 9000

Philips a lansat in Romania primul aparat de tuns barba cu ghidare laser din lume numit Philips Beard trimmer 9000.Noul aparat Philips Beard trimmer 9000 este ideal pentru barbatii care isi doresc linii drepte, perfect simetrice si un stil inconfundabil al barbii. Sistemul unic Philips cu ghidare laser proiecteaza pe obraz, pe maxilar sau pe gat, o linie luminoasa rosie, subtire, exact acolo unde firele de par vor fi taiate, astfel incat barbatii sa obtina un aspect perfect simetric si precis, indiferent daca este vorba de o barba de trei zile sau de o barba lasata de o perioada mai lunga de timp.

Dezvoltarea sistemului avansat cu ghidare laser a inceput in anul 2009, cand o echipa de experti Philips a inceput sa cerceteze diferite moduri prin care stilizarea barbii se poate face mai usor.

“Expertii Philips discuta in mod constant cu barbatii cu privire la nevoile lor de ingrijire a barbii, iar aranjarea simetrica si cu precizie a acesteia este un subiect destul de des dezbatut. In urma acestor discutii, acestia au identificat destul de repede ca barbatii ar avea nevoie de un anumit tip de lumina sau de ghidare laser pentru o precizie absoluta”, explica Anda Mihai, Marketing Manager Personal Care Consumer Lifestyle Philips Europa de Sud Est.

“Urmatorul pas a fost colaborarea indeaproape cu unii dintre acesti barbati pentru a stabili forma dorita, unghiul, grosimea, latimea si culoarea, aspecte care impreuna au facut posibila crearea acestui concept. Apoi, pentru a face fata provocarii tehnologice, a fost creat un sistem cu ghidare laser, de inalta calitate, usor de utilizat, foarte sigur, accesibil si durabil”. Noul sistem creat cu ghidare laser a fost unul de succes: aproximativ 80 la suta din barbatii care au incercat acasa noul aparat de tuns barba Philips Beard trimmer 9000 au afirmat ca acesta le da control si precizie pentru a obtine exact stilul pe care si-l doresc.

Tehnologie laser activata instant
Sistemul unic Philips cu ghidare laser este usor de activat prin simpla apasare in partea de sus a manerului auriu situat pe partea din spate a aparatului, care activeaza instant linia laser. “S-a optat pentru un laser intrucat lumina este mai precisa decat, de exemplu, aceea cu LED, o cerinta clara solicitata si de barbatii care au lucrat cu noi, si, totodata, pentru ca aspectele privind claritatea si precizia liniei sunt cruciale.”

“Ochiul este un senzor optic mai bun decat, de exemplu, o camera de inalta definitie, ceea ce explica standardul de calitate pe care ne straduim sa il atingem. Dezvoltarea unei linii clare, ascutite si precise a necesitat utilizarea unor echipamente avansate, precum si o expertiza puternica in geometrie, optica si inginerie de precizie. Ne bucuram ca, in final, expertii nostri au reusit cu succes sa creeze un aparat de tuns barba fara competitie in lume”.

Aparat de tuns barba cu doua capete, pentru o precizie absoluta
Noul aparat de tuns barba seria 9000 de la Philips incorporeaza un trimmer cu doua capete, similar cu cel folosit la aparatul deja cunoscut Philips StyleShaver. Barbatii pot folosi atat trimmer-ul de 32 de mm pentru a obtine linii drepte pe fata si pe gat, cat si trimmer-ul de precizie de 15 mm pentru detalii perfecte chiar si in zonele problematice din jurul nasului si a gurii. Sistemul unic Philips cu ghidare laser a fost optimizat pentru a putea fi folosit pe toate tipurile de piele si este dovedit ca se poate utiliza pentru toate tipurile de par si in toate conditiile de iluminare.

Caracteristici cheie
• Trimmer cu doua capete, cu dimensiunile de 32 mm si 15 mm, pentru linii drepte si detalii precise in orice zona a fetei;
• 17 setari de lungime, de la 0,4 mm la 7 mm (trepte de 0.2mm) pentru a obtine cu usurinta lungimea dorita a barbii;
• 100% rezistent la apa pentru o curatare usoara;
• Reincarcabil, cu o durata de 60 de minute pentru folosire fara fir si un timp de incarcare de o ora;
• Display LED, care indica setarea de lungime si nivelul de incarcare a bateriei.

Noul aparat de tuns barba seria 9000 de la Philips este disponibil pe piata din Romania, in magazinele de specialitate, la un pret de 477 ron. Mai multe informatii sunt pe micro site-ul dedicat, http://www.philips.ro/beard-trimmer-9000 .

In plus, pe micro-site-ul dedicat, odata cu lansarea in Romania, se desfasoara un concurs prin care participantii pot castiga un aparat de tuns barba seria 9000, prin tragere la sorti, participarea fiind doar pe baza datelor personale. Concursul se desfasoara pana la data de 23 septembrie 2014. Patru aparate de tuns barba seria 9000 de la Philips vor fi acordate ca premii pe durata concursului, un aparat o data la doua saptamani. Mai multe detalii despre participarea in concurs sunt in sectiunea ‘Castiga’.