Kigston DT micro & microSD
Periferice

DataTraveler microDuo 3 si noul card microSDHC sunt ideale pentru gadget-uri cu Android

Kigston DT micro & microSD

Kingston a lansat astazi in Romania unitatile de stocare DataTraveler microDuo 3.0 si cardul microSDHC/SDXC UHS-I 90R/45W Class 10.

DataTraveler microDuo 3.0 ofera spatiu de stocare aditional pentru smartphone-uri si tablete. Unitatea de stocare DataTraveler microDuo 3.0 se poate conecta direct la un dispozitiv mobil sau la un computer prin conectori USB 3.0 si microUSB. Cu DataTraveler microDuo 3.0 poti extinde capacitatea de stocare a dispozitivelor Android pana la 64GB si vei putea transfera fisiere de dimensiuni mari, fotografii, filme si muzica din telefon sau tableta pe unitatea USB si inapoi. Interfata duala USB 3.0 – microUSB poate fi utilizata cu orice dispozitiv USB On-The-Go, o lista a dispozitivelor compatibile USB On-The-Go este disponibila aici.

DataTraveler microDuo 3.0 este disponibil cu capacitati de 16GB, 32GB si 64GB si beneficiaza de 5 ani garantie. Vitezele pentu versiunea de 16GB sunt de 70MB/s pentru citire si 10MB/s la scriere iar pentru versiunile de 32GB-64GB vitezele sunt de 70MB/s pentru citire si 15MB/s la scriere.

Noul card microSDHC/SDXC UHS-I Class 10 ofera viteze de 90MB/s pentru citire si 45MB/s pentru scriere. Cardul Kingston microSDHC/SDXC UHS-I Class 10 este disponibil cu capacitate de 16GB, 32GB si 64GB. Viteza de 90MB/s pentru citire si 45MB/s pentru scriere permite utilizatorilor sa inregistreze sau sa transmita videoclipuri Full HD si continut video 3D sau sa faca fotografii in mod continuu.

Cardul UHS-I 90R/45W microSDHC/SDXC Class 10 are garantie pe viata. Ambele produse beneficiaza de suport tehnic gratuit.