Samsung GALAXY Apps
Stiri

Samsung GALAXY Apps – ce aduce noul app store Samsung

Samsung GALAXY Apps

Samsung a lansat Samsung GALAXY Apps, un app store care ofera sute de aplicatii disponibile exclusiv pentru utilizatorii dispozitivelor Samsung Galaxy.Spre deosebire de predecesorul sau, Samsung Apps, noul serviciu ofera aplicatii ce vor permite mai multa flexibilitate in personalizarea dispozitivelor mobile si va functiona si ca o platforma pentru promotii si reduceri pentru utilizatorii sai.

„La Samsung, ne straduim sa aducem clientilor nostri servicii cu valoare adaugata, oferindu-le solutii variate si dispozitive inovatoare”, a declarat Won Pyo Hong, presedinte Media Solution Center la Samsung Electronics. „Samsung GALAXY Apps este o dovada a acestei promisiuni, punând la dispozitia clientilor nostri aplicatii exclusive pentru a le imbunatati experienta de utilizare.”

Samsung GALAXY Apps are o interfata intuitiva, impartita in trei categorii, Best Picks, Top si For Galaxy. In categoria Best Picks utilizatorii gasesc usor si rapid aplicatii recomandate si oferte speciale, iar in categoria Top aplicatiile sunt afisate in functie de popularitate, data lansarii si pret.

Categoria For Galaxy include patru sectiuni speciale. Galaxy Gifts ofera aplicatii premium disponibile exclusiv pe dispozitivele Galaxy. Galaxy Essentials pune la dispozitia utilizatorilor aplicatiile must-have pentru dispozitivele Galaxy. Apps for Professionals este categoria in care se gasesc toate aplicatiile de business, dar si alte servicii, iar Galaxy Specials le permite utilizatorilor sa descarce aplicatii special create prin Samsung SDK.

Samsung GALAXY Apps va fi disponibil pentru 130 de milioane de utilizatori din 161 de tari din toata lumea. Pentru mai multe informatii, accesati http://apps.samsung.com/.