Sony BRAVIA 4K
Stiri,  Televizoare

Sony ofera imagini 4K de la Campionatul Mondial de Fotbal FIFA 2014

Sony BRAVIA 4K

Traieste experienta autentica, actiunea si emotia Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia la tine acasa! Cu ajutorul televizorului Sony BRAVIA 4K esti mai aproape de atmosfera de pe stadion datorita imaginilor si sunetelor vibrante redate de televizor.

BRAVIA X9 este varful gamei Sony BRAVIA si televizorul 4K oficial al Campionatului Mondial de Fotbal 2014. Oferind o experienta de divertisment imbunatatita, BRAVIA X9 aduce atmosfera din stadion direct la tine acasa.

Chiar daca urmaresti o transmisiune HD, tehnologia proprietara Sony 4K X-Reality PRO optimizeaza imaginea pentru a oferi de patru ori mai multe detalii, astfel incat vei putea sa observi fiecare linie pe gazon sau mimica jucatorilor.

Printr-o singura atingere de buton, modul Live Football aduce in casa ta sunetul autentic din stadion. Noua interfata intuitiva integreaza cele mai noi stiri si informatii publicate de FIFA, dar si de alte surse. Modul Social Viewing te conecteaza cu ceilalti fani ai sportului, afisand in timp real mesajele postate de acestia pe Twitter. Prin video-call pe Skype, poti urmari meciul echipei preferate impreuna cu un prieten, chiar daca nu este langa tine.

Sony ofera in premiera imagini 4K de la Campionatul Mondial de Fotbal FIFA 2014 in magazinele selectionate, astfel ca poti sa retraiesti emotia si pasiunea fotbalului redate in cele mai mici detalii pe televizoarele BRAVIA X95 si X9.

Inregistrarile in format 4K Ultra HD de la campionatul Mondial de Fotbal FIFA 2014 din Brazilia pot fi vizionate in magazinele Sony Center Bucuresti, Promenada Bucuresti , Altex, Media Galaxy din Cluj-Napoca, Polus Center Cluj, Media Galaxy Feeria, Promenada Bucuresti si Domo Baneasa.