Filme

Dragoste la persoana a treia / Third Person

Third Person

Dragoste la persoana a treia este un film romantic semnat de Paul Haggis, in calitate de regizor si scenarist. Distributia include cateva nume deja consacrate, alaturi de Liam Neeson, jucand Mila Kunis, Adrien Brody, Olivia Wilde, James Franco, Moran Atias, Kim Basinger si Maria Bello. Filmul a fost lansat la Festivalul de Film de la Toronto din 2013.

Dragoste la persoana a treia prezinta trei povesti interconectate de iubire, ce se desfasoara in Paris, New York si Roma.

In Paris, Michael (Liam Neeson), un scriitor care tocmai si-a parasit sotia, Theresa (Kim Basinger), este vizitat de iubita sa Anna (Olivia Wilde). Firul povestii se tese in jurul relatiei lor care pare a se destrama si reinchega la nesfarsit. Cauza este un teribil secret ce o impiedica pe Anna sa se angajeze pe termen lung in relatie.

In New York, Julia (Mila Kunis) tocmai a fost acuzata de tentativa de omor asupra propriului fiu. Desi, Julia se considera nevinovata, datorita acuzatiei, baiatul se afla acum in custodia tatalului, Rick (James Franco). Povestea cuplului si a baietelului se desfasoara dramatic in jurul problemei custodiale.

La Roma, Sean (Adrien Brody), un om de afaceri american, aflat intr-o excursie in Italia, se indragosteste de o italianca, Monica (Moran Atias). Sean incearca sa o elibereze pe fiica Monicai, tinuta ostatica de un mafiot italian, care doreste sa obtina la schimb o suma de bani. Povestea retinerii Monicai este insa doar o capcana intinsa amorezatului Sean.