Filme

Transformers : Exterminarea

Transformers

La patru ani dupa evenimentele din Transformers: Fata intunecata a lunii, un mecanic, Cade Yeager, si fata sa, Tessa Yeager, descopera un Optimus Prime dezactivat.

Intre timp, un om de afaceri ingenios si influent, alaturi de un grup de oameni de stiinta, analizeaza incursiunile trecute ale Transformers. Incercand sa schimbe cursul istoriei, acestia imping limitele tehnologiei dincolo de controlul uman.

Cu ajutorul oamenilor, Optimus Prime si Autobotii se unesc pentru a infrunta o provocare infricosatoare. Acestia vor fi prinsi in lupta epica dintre bine si rau, unde miza este chiar libertatea omenirii.

Printre locatiile alese pentru aceste lupte incrancenate se numara Chicago si Hong Kong. Daca in Chicago emotiile personajelor au fost amplificate de o explozie masiva controlata la un depozit abandonat de cereale din Santa Fe, in Hong Kong a fost randul regizorului sa simta cateva emotii tari. Dupa o incercare esuata de a obtine bani de la regizor, un barbat a incercat sa il raneasca aruncand catre el un aparat de aer conditionat. Din fericire, Bay s-a ales doar cu sperietura, barbatul fiind retinut si arestat.