Allview Viva H7S si Viva H7 life internet inclus
Tablete

Viva H7 life si Viva H7 S tabletele cu trafic de internet inclus

Allview Viva H7S si Viva H7 life internet inclus

Allview lansat astazi tablete Viva H7 life si Viva H7 S cu trafic de internet inclus.Cele doua tablete vin cu serviciul de trafic de date inclus de 5 GB pe luna timp de un an, fara contract si fara costuri suplimentare. Specificatiile celor doua tabete sunt similare, Viva H7 life si Viva H7 S sunt echipate cu display IPS de 7 inch, au 3G integrat si functie de apelare, procesor Quad Core, memorie RAM 1 GB, GPS si Bluetooth.

Allview Viva H7 S

Singurele diferente dintre cele doua tablete Allview sunt la camerele foto principale, astfel Viva H7 S foloseste o camera de 5 MP in timp ce Viva H7 life este dotata cu o camera de 3.2 MP. Ambele tablete au LED flash si o serie de functii utile precum HDR, mod panoramic, smart magic mode si smart selfie mode. Amatorii de fotografii „selfie” au la dispozitie o serie de efecte si peste 20 de functii prin care se realizeaza infinite combinatii, pentru fotografii spectaculoase.

Atat Viva H7 life cat si Viva H7 S au preinstalat softul de navigatie offline Sygic, ce ofera o interfata moderna, intuitiva, usor de utilizat si ghidare audio si video de inalta acuratete.

Allview Viva H7 life

Viva H7 life va fi disponibila intr-o varietate de culori: negru, alb, rosu, galben, albastru, verde la pretul de 549 lei, iar tableta Viva H7 S va un pret de 699 lei . Cele mai noi tablete Allview vor putea fi comandate numai in perioada 1 iulie – 15 iulie 2014.