lansare Samsung Galaxy K Zoom
Telefoane Mobile

Samsung GALAXY K Zoom cand vrei un smartphone si un aparat foto performant!

Galaxy K zoom

Samsung a lansat in Romania, noul Galaxy K Zoom – smartphone-ul care imbina cele mai bune functii ale unui aparat foto performant cu tehnologia unui smartphone de top. Intr-un cadru plin de actiune si activitati, parcul de aventura Edenland de langa Bucuresti, lansarea Samsung a evidentiat tocmai faptul ca noul GALAXY K Zoom e smartphone-ul ideal pentru cei care sunt in miscare si isi doresc atat un smartphone performant cat si poze de o calitate superioara.

Laurentiu Faur, Key Account Manager Open Market Samsung Electronics Romania a subliniat: “Noul smartphone Galaxy K zoom este dispozitivul ideal pentru utilizatorii ce se afla tot timpul in miscare: acestia pot foarte usor sa surprinda momentele frumoase din viata lor si sa se bucure de acestea alaturi de cei dragi, bucurandu-se astfel de conectivitatea si solutiile oferite de seria Galaxy, in cadrul unei experiente unice.” Din prezentarea Samsung reiesea ca 80% din utilizatorii de smartphone isi folosesc telefonul pentru a face poze si video, 69% din ei il folosesc pentru a vedea poze si 23% au spus clar ca performantele camerei foto din dotarea smartphone-ului reprezinta factorul decisiv in achizitia unui smartphone. Si nu e surprinzator ca fiecare posesor de smartphone are pretentii tot mai mari de la camera foto a gadget-ului pe care il are alaturi, in permanenta. Tendinta de pe piata este tocmai aceea de a achizitiona gadgeturi all-in-one, o tehnologie sofisticata care raspunde cat mai bine nevoilor noastre, iar Galaxy K Zoom este hibridul perfect intre un smartphone si un aparat foto.

Galaxy K zoom

Designul noului Galaxy K zoom preia din caracteristicile frumoase ale lui Samsung Galaxy S5: carcasa texturata, cu conturul si culorile metalizate, interfata simplificata, insa ce e important la Galaxy K Zoom este camera foto! Galaxy K Zoom vine dotat cu o camera foto performanta, specializata, de aceea si grosimea telefonului este mai mare decat a unui smartphone obisnuit. Mai exact, e vorba despre:

  • o camera foto de 20.7 MP BSI CSMOS,
  • cu stabilizator de imagine (OIS)
  • un zoom optic de 10x,

atuuri care ii fac pe Galaxy K Zoom sa capteze imagini clare si detaliate, dar si filme Full HD in culori vii si luminoase. Blitul Xenon ofera o lumina mai stralucitoare decat LED-urile, si astfel imbunatateste calitatea imaginiilor surprinse in conditii de lumina slaba.

Pe langa functiile obsinuite ale unui smartphone, K zoom vine cu cateva optiuni avansate, caracterisice unui aparat foto: separare Auto Exposure / Auto Focus pentru un echilibru cat mai fin al luminii si claritatii, modul Pro Suggest de ultima generatie, care ofera 10 filtre optimizate, Selfie Alarm – pentru iubitorii de „selfies”. Toate sunt foarte usor de folosit si de accesat, ceea ce iti permite sa realizezi fotografii si videoclipuri de cea mai buna calitate, sa le editezi rapid si sa le distribui pe retelele sociale sau sa le salvezi automat in cloud.

Lansarea Samsung Galaxy K Zoom (5)

In acelasi timp, K Zoom este un smartphone Galaxy de top, ceea ce inseamna ca are cele mai noi functii: Ultra Power Saving Mode, pentru a controla consumul de energie, S Health Lite – pentru antrenamente de fitness personalizate, modul special de utilizare pentru copii si aplicatia Studio care iti permite editarea continutului foto si video.

Ca specificatii, Galaxy K Zoom se lauda cu:

  • un ecran AMOLED de 4.8-inch 720p
  • un procesor hexa-core Exynos 5260 (1,3 GHz quad-core, 1.7GHz dual-core)
  • 2 GB de RAM
  • 8 GB de stocare interna extensibila prin slotul microSD pana la 64 GB
  • baterie 2430mAh
  • camera de 20,7 megapixeli pe spate
  • o camera de 2 megapixeli pe partea din fata

Bineinteles ca Samsung Galaxy K Zoom ruleaza pe Android 4.4 KitKat si vine cu o multime de aplicatii preinstalate, cum e Dropbox, pentru care ai 50 GB inclusi timp de doi ani sau Blurb cu un cupon gratuit de 5$; iar pentru alte servicii ce pot fi descarcate gratuit ai alte cateva avantaje precum:  Bitcasa cu stocare de 1 TB timp de 3 luni, Fast Burst Camera gratuit pentru 3 luni, PiscsPlay Pro gratuit pentru 3 luni si Share Lens, tot gratuit pentru 3 luni.

Galaxy K Zoom va fi disponibil din iunie 2014 si in Romania, la pretul de 499 euro, pe 3 variante de culori: Charcoal Black, Electric Blue si Shimmery White.

Galerie foto de la lansarea Samsung Galaxy K Zoom in Romania si mai multe imagini cu noul smartphone Samsung: