Logitech K830
Periferice

Illuminated Living-Room Keyboard K830 tastatura iluminata pentru smart Tv-uri

Logitech K830

Logitech lanseaza in Romania tastatura Illuminated Living-Room Keyboard K830. Noua tastatura Illuminated Living-Room Keyboard K830 este perfecta pentru cei care doresc sa se bucure de continutul de pe computer pe televizor.

Tastatura reincarcabila dispune de taste illuminate, un touchpad, conectivitate wireless avansata, astfel incat vei putea controla continutul multimedia, asezat in pat sau pe canapea.

Tastele illuminate ale tastaturii K830 se aprind sau se sting automat in functie de cantitatea de lumina din incapere, astfel incat sa poti tasta fara efort in orice conditii de iluminare. De asemenea tastele se lumineaza atunci cand vei tasta iar cand te vei opri din din scris, tastele se vor stinge dupa cinci secunde pentru a reduce consumul de energie.

“Din ce in ce mai multi utilizatori doresc o modalitate simpla pentru a accesa filmele, programele TV, muzica si fotografiile cu ajutorul PC-ului conectat la televizor,” a precizat Alexandru Mazilu, country manager pentru Romania si Bulgaria in cadrul Logitech. “Illuminated Living-Room Keyboard K830 este conceputa pe baza acestui set-up. Tastele illuminate si design-ul premium se integreaza perfect in atmosfera oricarui living; K830 este o tastatura perfecta pentru utilizatorii de HTPC”.

Destinat spatiilor moderne, aceasta tastatura este compacta si usoara, cu taste fine ce sunt optimizate pentru accesul divertismentului de pe televizor. Cu Logitech Illuminated Living-Room Keyboard K830, poti naviga cu ajutorul unei conexiuni rapide cu computerul de la o distanta de pana la 10 metri, datorita receiver-ului Unifying ce ofera conectivitate wireless 2.4GHz. Tastatura este de asemenea reincarcabila, astfel incat utilizatorii nu vor trebui sa aiba grija bateriilor.

Logitech Illuminated Living-Room Keyboard K830 este disponibila in Romania la un pret recomandat de 459 Lei.