Intelligence i100
Tablete

Intelligence i100 prima tableta romaneasca de 7 inch cu procesor Intel

 Intelligence i100

E-Boda a lansat astazi Intelligence i100, prima prima tableta romaneasca de 7 inch cu procesor Intel.

Tableta Intelligence i100 are un ecran de 7 inch cu o rezolutie de 1024×600 pixeli si foloseste un procesor Intel Atom Z2520 Dual Core cu o frecventa de 1,2 GHz, memorie RAM de 1GB si ruleaza sistemul de operare Android 4.4. Memoria interna de 8GB, extensibila cu pana la 32 GB printr-un card micro SD, permite stocarea a numeroase carti electronice, reviste si documente importante. Navigarea pe Internet sau pe retelele sociale se face folosind conexiunea prin retele Wi-Fi sau 3G prin intermediul unui modem USB compatibil.Noua tableta Intelligence i100 vine cu un design deosebit: carcasa din spate a tabletei este imprimata cu motive geometrice de culoare albastra.

”Misiunea noastra din totdeauna a fost sa aducem tehnologia avansata cat mai aproape de toti utilizatorii, indiferent de posibilitatile lor. Astfel, am incheiat parteneriatul cu Intel si am adus prima tableta romaneasca de 7 inci cu procesor Intel, pentru a oferi clientilor nostri cea mai buna experienta de utilizare pe tabletele E-Boda,” declara Alexandru Dragoiu, CEO E-Boda. ”Am ales sa integram un procesor puternic de la Intel intr-o tableta de dimensiuni reduse, pentru ca utilizatorii sa se bucure de performantele avansate oferite de un laptop pe un dispozitiv mobil,” adauga Alexandru Dragoiu.

Datorita dimensiunii ecranului, tableta se poate transforma cu usurinta intr-un e-book reader. Prin conectarea unei tastaturi prin intermediul conexiunii Bluetooth, tableta se poate transforma cu usurinta intr-un editor de documente perfomant si rapid de folosit. Utilizatorii pot redacta documente intregi, compune prezentari PPT sau rapoarte XLS intocmai ca pe un laptop sau PC. Chiar si in lipsa tastaturii pentru tableta, dimensiunile si forma carcasei permit redactarea direct pe ecranul acesteia, fara ca utilizatorii sa resimta o senzatie de disconfort.

Pentru a oferi un continut cat mai variat utilizatorilor sai, tableta E-Boda Intelligence i100 vine cu o serie de aplicatii utilitare preinstalate, precum: Seenow – impreuna cu acces gratuit la sectiunile pe baza de abonament in prima luna, AntenaPlay, servicii de taximetrie, editor pentru documente, agregatoare de stiri locale, harti sau retele sociale.

Tableta Intelligence i100 va fi disponibila online, pe situl E-Boda, si in magazine incepand cu 9 iunie, la pretul recomandat de 329,9 lei.