LG G3
Telefoane Mobile

LG G3 a fost lansat simultan in 6 orase ale lumii

LG G3

LG G3 e cel mai nou smartphone pe care LG la lansat la nivel global, in sase orase: Londra, New York, San Francisco, Seoul, Singapore si Istanbul.

Pornind de la cea mai buna tehnologie existenta pe piata, noul smartphone LG promite consumatorilor o experienta simplificata si deosebita de orice a mai oferit LG pana acum. LG G3 continua succesul celebrului smartphone LG G2 propunand un mod inteligent mai simplu pentru smartphone-urile actuale, inspirat de deviza „Simple is the New Smart”.

LG G3 vine cu specificatii tehnice de top:
1. ecran de 5.5 inch Quad HD cu 538 ppi
2. procesor Qualcomm Snapdragon 801 la 2.5GHz
3. memorie: 16 sau 32GB extensibila prin slot microSD slot pana la 128GB, 2 sau 3GB DDR3 RAM
4. camera Spate 13.0MP cu OIS+ si Laser Auto Focus / Fata 2.1MP
5. Baterie: 3,000mAh (detasabila)

LG G3

La prima vedere LG G3 capteaza atentia printr-un design metalic lucios pe partea din spate, care nu lasa amprente dupa folosire. LG a pastrat ideea de forma curbata de la LG G Flex pentru a-l face confortabil in mana si preia, de asemenea, design-ul inovativ cu butonul de power pe spate.

LG G3

Si interfata lui G3 a fost schimbata, simplificata, de fapt, pentru a integra conceptul Simple is the New Smart si ruleaza Android 4.4 Kit Kat. LG a abordat modul de invatare de la utilizator (Learning from You) la un nivel avansat, cu noi caracteristici UX precum: Tastatura Inteligenta (Smart Keyboard), Notificare inteligenta (Smart Notice), Securitate Inteligenta (Smart Security). LG G3 vine si cu o serie de caracteristici imbunatatite de securitate: Knock Code , Continul Blocat (Content Lock) si Kill Switch.

Pe langa rezolutia excelenta a ecranului, ar trebui mentionat ca LG G 3 vine si cu o camera puternica, o camera de 13MP cu Stabilizator Optic de Imagine Plus (SOI+) ce are un Laser Auto Focus care poate face poze deosebit de clare intr-o fractiune de secunda. Aceasta tehnologie permite telefonului sa surprinda cele mai frumoase momente – chiar si in conditii de lumina redusa – prin masurarea distantei dintre camera si subiect, folosind un fascicul laser. Mai mult de atat, camera frontala de 2.1MP incorporeaza cateva noi imbunatatiri cum ar fi un senzor de imagine mai mare si o deschidere mai mare pentru lumina si selfie-uri mai reusite. Un mod unic de a realiza un selfie a fost incorporat prin controlul gesturilor, astfel ca utilizatorul este pregatit sa se fotografieze, LG G3 va recunoaste gestul si va incepe automat numaratoarea inversa de trei secunde. Mai simplu de atât nu putea fi.

Pentru video, LG G3 ofera o calitate superioara a sunetului, utilizând microfoane care masoara mediul pentru a identifica nivelul audio optim pentru o inregistrare cât mai clara. Si cu speaker-ul de 1W inglobat cu Boost AMP, utilizatorii se pot bucura de muzica si filme de o calitate a sunetului mai buna si in tonuri mai clare.

In plus, cel mai nou smartphone LG vine disponibil in doua variante prima varianta cu 16GB spatiu de stocare intern si 2GB DDR3 RAM si a doua cu 32GB memorie interna si 3GB DDR3 RAM.

Pana acum nu au fost foarte multi producatori care s-au incumetat sa lanseze smartphone-uri cu ecran Quad HD tocmai pentru ca o astfel de rezolutie consuma foarte multe resurse ale bateriei. Durata de viata este in continuare o problema foarte mare a smartphone-urilor actuale si iata ca LG prin LG G3 a inovat si in aceasta directie. A dotat noul G3 cu o baterie detasabila de 3,000mAh si o tehnologie avansata ce maximizeaza eficient bateria. Prin inlocuirea metalului catodic al bateriei cu grafit, inginerii LG au putut sa extinda durata de viata a bateriei G3. Rezultatul este o baterie care poate tine ritmul cu un ecran Quad HD ultra performant, fara sa se descarce pe parcursul zilei.

LG bineinteles ca ofera si o colectie de accesorii noi premium pentru LG G3:
– Carcasa QuickCircle, in cinci culori, ce permite accesul usor la functiile utilizate frecvent. In plus, in afara de carcasa QuickCircle, LG va oferi o gama de carcase subtiri Slim Guard si carcase premium Slim Hard, pentru a proteja smartphone-ul G3 intr-o maniera eleganta.
– Castile stereo cu bluetooth LG Tone Infinim (HBS-900), dezvoltat in colaborare cu Harman / Kardon, pentru a oferi un sunet de calitate premium intr-un design elegant: fire retractabile, butoanele de tip Jog, pentru o cautare accesibila, optiunea Name Alert, care sa anunte verbal care cine te apeleaza, inainte de a raspunde
– Incarcarcatorul Wireless, compact si pliabil, este optimizat pentru o portabilitate usoara. Compatibil cu tehnologia Qi de incarcare wireless, incarcatorul wireless de la LG face posibila durabilitatea bateriei cât mai mult timp.

LG G3

G3 va fi disponibil in cinci culori vibrante: negru metalic, alb, auriu sampanie, violet si rosu burgund, incepând de pe 28 mai, in Coreea de Sud. Apoi LG G3 va fi lansat la nivel mondial si va fi disponibil la peste 170 distribuitori. Deocamdata nu se stie data exacta cand LG G3 va fi disponibil in Romania, revenim cu detalii.