x2 soul
Telefoane Mobile

X2 Soul cel mai subtire smartphone

x2 soul

Allview a lansat astazi in Bucuresti in cadrul unui eveniment ce a avut loc la Biavati Events noul varf de gama smartphone-ul X2 Soul.

Noul smartphone X2 Soul vine cu specificatii de top si cu o carcasa ce are o grosime de numai 5,55 mm ce il plaseaza in fruntea clasamentului celor mai subtiri telefoane din lume.

x2 soul design

Dimensiunile revolutionare ale telefonului au fost obtinute prin utilizarea celor mai subtiri componente si a tehnologiilor de ultima ora. Noul smartphone este fabricat in proportie de 98% din metal si sticla, fiind acoperit pe ambele parti de un strat subtire de Corning Gorilla Glass (0,55 mm grosime in partea frontala si 0,40 mm in partea din spate).

Pe partea din fata smartphone-ul X2 Soul are un ecran Full HD Super Amoled de 5 inch ce ofera o densitate a pixelilor de 441 ppi si o camera de 5MP perfecta pentru permite realizarea de autoportrete full body oferind un unghi de vizualizare 95 de grade. Camera foto principala de pe spate cu senzor Sony IMX 135 de 13 MP cu Auto focus si Led Flash este capabila si de inregistrare video Full HD.

Amplificatorul audio Yamaha integrat, sistemul DTS (Digital True Surround) si cele doua microfoane cu functie de atenuare zgomot garanteaza un sunet de mare acuratete.

x2 soul performante

In interiorul smartphone-ului X2 Soul se gaseste un procesor Octa Core MediaTek MT6592 de 1,7 Ghz pe 28 nm, un procesor grafic Mali 450, 16 GB memorie interna, 2 GB RAM, conectivitate HDSPA, Bluetooth 4.0 si o baterie de 2300 mAH oferind o autonomie de pana la 10 ore in convorbire si peste 9 zile in stand by.

Pe partea de software X2 Soul integreaza functiile inteligente fast menu, double tap to wake, black screen gesture, fake call si floating video. Smartphone-ul X2 Soul este disponibil in doua variante de culori (negru si alb) si poate fi achizitionat din magazinele la pretul de 1499 RON.