Galaxy K zoom
Telefoane Mobile

Galaxy K zoom smartphone-ul cu cea mai buna camera foto

Galaxy K zoom

Samsung a lansat noul smartphone Galaxy K zoom in cadrul unui eveniment in Singapore.

Samsung Galaxy K zoom imbina functiile unui aparat de fotografiat digital cu zoom optic de 10x cu caracteristicile unui smartphone de top, totul intr-o carcasa extrem de subtire si eleganta.

Pe partea din spate Galaxy K zoom dispune de o camera foto cu un senzor BSI CMOS de 20,7 megapixeli insotit de un blit Xenon care ofera o lumina mai stralucitoare decat LED-urile. Galaxy K zoom este echipat cu cea mai noua tehnologie in materie de obiective retractabile, care ofera zoom optic de 10x cu stabilizare optica a imaginii (OIS).

Noul smartphone Galaxy K zoom integreaza cele mai avansate functii ale unei camere foto: separare Auto Exposure / Auto Focus pentru un echilibru cat mai fin al luminii si claritatii, modul Pro Suggest care ofera 10 filtre optimizate, Selfie Alarm – pentru „selfies” si o functie de urmarire a obiectelor pentru o fotografiere clara a unui subiect in miscare. In ceea ce priveste inregistrarea video, telefonul poate inregistra la o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli la 60p. De asemenea, Galaxy K vine cu o camera frontala de 2 megapixeli.

In telefonul Galaxy K zoom se afla un cip “hexacore” care utilizeaza atat un procesor quad-core de 1.3 GHz cat si un procesor dual-core de 1,7 GHz, procesor grafic Mali-T624, 2GB de RAM, 8GB de memorie interna care poate fi extinsa prin slotul microSD pana la 64GB, LTE, Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, NFC si o baterie de 2,430mAh.

Galaxy K zoom ofera toate functiile intalnite la Galaxy S5, cum ar fi Ulta Power Saving Mode (pentru a minimiza consumul de energie), S Health Lite (pentru antrenamente de fitness personalizate) si o aplicatie Studio pentru editare de imagini si clipuri video.

Pretul si disponibilitatea smartphone-ului Galaxy K zoom nu au fost anuntate.