Epson WorkForce
Imprimante si scannere

Epson a lansat gama de imprimante si scanere ultrarapide WorkForce

Epson WorkForce

Epson a lansat in Romania noua gama de imprimante si scanere ultrarapide WorkForce adresate sectorului corporate.

”Noua gama de imprimante Epson WorkForce, cu jet de cerneala, se bazeaza pe tehnologia proprietara PrecisionCore, care aduce calitatea, fiabilitatea si viteza de imprimare caracteristice domeniului industrial in sectorul business, la costuri mai mici decat tehnologia traditionala laser. Astfel, companiile care s-ar fi orientat catre o solutie laser pentru avantajele vitezei si costurilor reduse au o optiune mai rapida si mai economica in tehnologia inkjet,” a declarat Alina Silvestru, Specialist Marketing, Epson Romania si Bulgaria.

“Tintim in perioada urmatoare sectoarele bancar, medical, juridic, cabinetele de avocatura si sectorul public, avand in vedere volumele mari de printare si de scanare de care au nevoie. Pentru aceste verticale lansam si cele mai rapide scanere business, care pot fi integrate in orice sistem de gestionare a documentelor,” a adaugat Alina Silvestru.

WorkForce Pro 5000

Gama de imprimante WorkForce Pro 5000 cu noua tehnologie PrecisionCore

Seria WorkForce Pro WF-5000 (WF-5690DWF, WF-5190DW, WF-5620DWF si WF-5110DW) ofera costuri de printare si un consum de energie mai mici decat imprimantele laser.

Noile imprimante WorkForce A4 din aceasta gama ofera o reducere cu pana la 50% a costurilor de printare pe pagina si un consum al energiei cu pana la 80% mai mic in comparatie cu imprimantele si multifunctionalele laser din aceeasi categorie.

Un set de cartuse de cerneala permite imprimarea a pana la 4.000 de pagini, la viteze de pana la 20 de pagini pe minut.

Imprimantele din gama WorkForce Pro 5000 au la baza noua tehnologie PrecisionCore dezvoltata de Epson care asigura culori superioare, calitate imbunatatita a imprimarii si durabilitatii, pe cea mai larga gama de medii de tiparire.

Tehnologia Epson de inalta performanta cu cap de printare piezo (TFP) utilizata in prezent la imprimantele de mari dimensiuni, devine astfel disponibila si clientilor care cauta solutii de imprimare flexibile pentru alte industrii si afaceri.

WorkForce DS-560 si DS-860

Noua gama de scanere WorkForce DS-560 si DS-860/N

WorkForce DS-860 si varianta cu conectare la retea, DS-860N, ofera viteze de scanare de 65 pagini pe minut sau 130 imagini pe minut pentru scanarea duplex, chiar si la 300 dpi.

Ambele modele sunt ideale pentru medii care necesita capacitati de scanare rapida a unor volume mari de documente. O caracterisitca speciala a noilor scanere este avertizarea utilizatorilor in cazul in care scanerul a fost alimentat cu prea multe pagini.

Modelul DS-860N ofera o interfata cu functie de scanare prin buton de comanda, permitand configurarea si optimizarea unor sarcini predeterminate. Astfel, diferitele tipuri de documente precum facturile, contractele sau chestionarele sunt stocate corect si pot fi procesate automat. Alternativ, pot fi predefinite si selectate cu usurinta si optiunile care permit scanarea si trimiterea direct pe email sau pe Share Point a documentelor.

WorkForce DS-560

Epson WorkForce DS-560 adauga conectivitatea Wi-Fi procesului de scanare a documentelor. Produsul este conceput pentru grupuri de lucru mai mici sau pentru receptiile companiilor care au nevoie de scanarea unor volume reduse, dar necesita integrarea usoara a dispozitivului in sistemele de gestionare a documentelor. Produsul beneficiaza de o noua aplicatie mobila, permitand utilizatorilor sa scaneze documente si sa le transmita direct catre dispozitive mobile.

Echipamentele sunt disponibile in Romania incepand cu luna aprilie 2014 la urmatoarele preturi recomandate:

WorkForce Pro WF-5620DWF 1,630 RON
WorkForce Pro WF-5110DW 1,000 RON
WorkForce Pro WF-5690DWF 2,533 RON
WorkForce Pro WF-5190DW 1,961 RON
WorkForce DS-560 2,934 RON
WorkForce DS-860 6,651 RON
WorkForce DS-860N 7,738 RON