mediaDot
Stiri

MediaDOT si HyperX va asteapta cu sprize la DreamHack Bucuresti 2014

mediaDot

Magazinul online MediaDOT.ro va participa alaturi de HyperX – Kingston in cadrul DreamHack Bucuresti 2014, cel mai mare eveniment de sporturi electronice din Europa, organizat pe 26 si 27 aprilie la Sala Polivalenta.

La standul MediaDOT – HyperX pe parcursul celor doua zile vor fi organizate demonstratii de overclocking, dar si turnee League of Legends, Dota 2 si Racing Car, cu premii in valoare de peste 4000 USD. Vizitatorii standului vor putea pleca acasa cu vouchere de reduceri substantiale, valabile in magazinul online www.mediadot.ro.

Situat chiar langa scena mare, pe partea dreapta, standul MediaDOT – HyperX va fi unul dintre cele mai animate si pline de surprize, iar echipa MediaDOT le va sta la dispozitie participantilor cu sfaturi privind cele mai noi produse si tehnologii din IT, detalii privind asamblarea sistemelor de top, suport tehnic pentru cei pasionati de gaming si overclocking, impresii si experiente privind jocurile nou aparute.

« Fideli sloganului nostru, « Din pasiune pentru IT », am considerat ca participarea la un eveniment atat de asteptat de clientii nostri si, in acelasi timp, atat de reprezentativ pentru MediaDOT, este un prilej ce nu poate fi ratat. De peste 8 ani de zile suntem aproape de clientii nostri pasionati de calculatoare si eSports, cu sfaturi profesioniste in materie de gaming si IT. De data aceasta, alaturi de echipa HyperX, am pregatit celor care ne vor vizita standul, experiente, surprize si premii mai mult decat incitante.», a declarat Andrei Cracea, General Manager MediaDOT.ro.

DreamHack Bucuresti aflat la cea de-a treia editie reuneste cei mai apreciati jucatori profesionisti din intreaga lume. Fanii acestora ii vor putea urmari in competitii de League of Legends, Dota 2, FIFA 14 si Starcraft II, cu premii puse in joc de zeci de mii de dolari.