Telefoane Mobile

HTC ONE M8 este deja in Romania

HTC ONE M8 - 3

HTC tocmai a lansat in Romania smartphone-ul HTC One M8 iar de azi este disponibil in magazine si in ofertele operatorilor de telefonie Orange Romania, Vodafone Romania si Cosmote Romania.

Daca HTC ONE M7 a primit numeroase premii pe partea de design, noul HTC One M8 vine cu un design deosbit. Noul HTC ONE M8 vine cu o carcasa unibody iar ramele si spatele usor curbat sunt construite din aluminium si da telefonului un aspect premium. Pe langa designul deosebit telefonul HTC One M8 este foarte subtire avand o grosime de 9,4 mm dar si foarte usor cantarind numai 160g.

HTC One M8 are un ecran Super LCD3 de 5 inch cu rezolutie full HD, un processor quad-core de 2,3 GHz Qualcomm Snapdragon 801, procesor grafic Adreno 330, 2GB Ram, memoria interna este de 16/32 si poate fi extinsa pana la 128 GB prin slotul microSD.

Camera principala de 4MP cu senzor UltraPixel poate sa focalizeze in 0.3 secunde asta inseamna ca poate sa faca poze fara intarzieri datorita celui de al doilea senzor numit Duo Camera care este situat desupra camerei UltraPixel. De asemenea camera principala cu senzor Ultrapixel este conceputa pentru a captura mai multa lumina iar impreuna cu o deschidere a diafragmei f/2.0, camera poate sa inregistreze video si sa faca poze destul de bune in conditi de lumina slaba. Pe partea de captura video camera inregistreaza la rezolutie 1080p si vine cu un un blitz dual flash. Pe fata HTC ONE M8 are o camera de 5MP pentru a putea realiza autoportete la cea mai buna calitate.

Smartphone-ul ruleaza sistemului de operare Android, 4.4 KitKat cu noua interfata HTC Sense 6 care este mai usor de folosit si ofera o experienta mai intuitiva de accesare.

Prin noua interfata HTC Sense 6, HTC One M8 vine si cu noi functii:

– functia Motion Launch poate detecta pozitia si miscarea telefonului prin intermediul unor senzori de miscare, care permit interactionarea cu telefonul fara a fi necesara pornirea ecranului.

– functia Auto Answer va permite sa raspundeti la telefon fara a atinge ecranul ducand telefonul la ureche, o functie utila atunci cand sunteti sunteti murdar sau ud pe maini, iar cu doua apasari rapide deblocati ecranul telefonului sau il blocati

In plus, HTC ONE M8 are o noua interfata HTC BlinkFeed care este mult mai usor de utilizat iar articolele sunt prezentate intr-un mod curat si usor de citit.

Inovatiile HTC nu se incheie aici. HTC a optimizat consumul de energie , astfel bateria de 2600mAh a noului HTC ONE M8 tine cu 40% mai mult decat la modelul HTC One M7. Cei de la HTC sustin ca in modul normal de economisire a energiei bateria are o autonomie de pana la 50 de ore folosire usoara atunci cand telefonul este incarcat la maxim. Una dintre caracteristicile pe care reprezentantii de la HTC au pus accent si in timpul lansarii smartphone-ului HTC ONE M8 este modul Extreme de economisire a bateriei.

Atunci cand este activat modul Extreme de economisire a bateriei esti intampinat de o interfata unde ai acces doar la aplicatiile de e-mailuri, apelare, sms-uri, Calendar, Calculator si Ceas. Totodata prin modul Extreme autonomia smartphone-ului HTC ONE M8 va fi de 14 zile atunci cand bateria este incarcata la maxim, de 60 de ore cand bateria este incarcata in proporție de 20%, 30 ore cand bateria are 10% sau 15 ore cand bateria este incarcata in proporție de 5%.

HTC ONE M8 este disponibil in mgazine in variantele de culoare Gunde Gray si Glacial Silver la pretul de 3000 lei.