Viva H10
Tablete

Viva H10 prima tableta din gama Viva cu ecran de 10,1 inch

Viva H10

Allview a lansat astazi prima tableta din gama Viva cu ecran de 10,1 inch numita Viva H10. Tableta Viva H10 are un ecran IPS HD de 10,1 inch, un procesor Quad Core de 1,2 GHz, un procesor grafic PowerVR SGX544 MP si 1 GB RAM. Memoria interna de 16 GB poate fi extinsa cu ajutorul unui card microSD pana la 48 GB. Pe partea din fata tableta Viva H10 are o camera secundara de 0,3MP in timp ce pe spate se afla camera foto principala de 5MP care inregistreaza video Full HD. Pe partea de conectivitate tableta Viva H10 are conectivitate 3G HSPA+, GPS, Bluetooth 4.0 si wi-fi.

Pe langa toate detaliile tehnice enumerate mai sus tableta Viva H10 vine si cu noi functii:

– functia Multi Window iti da posibilitatea sa rulezi doua sau mai multe aplicatii pe ecranul tabletei
– functia de apelare prin care tableta poate fi transformata in telefon si vei putea efectua si primi apeluri si mesaje text sau multimedia
– functia floating video iti pastreaza permanent filmul pe care il urmaresti pe ecran in timp ce comunici pe retelele de socializare sau navighezi pe internet.

Se pare ca este vorba de un nou trend legat de tehnologiile prin care poti face streaming de pe smartphone pe televizor dupa cum am vazut ca si alti producatori incearca sa vina cu astfel de solutii. Desigur si Allview a ales sa integreze tehnologia Miracast pe tableta Viva H10. Daca nu stiati tehnologia Miracast permite transferul imaginii si al sunetului de pe orice gadget cu Android pe orice televizor cu port HDMI prin intermediul adaptorului wireless display Smart2View.

Tableta Viva H10 va fi disponibila in magazinele incepand cu luna mai la pretul de 999 lei.