Samsung GALAXY S5
Stiri

Samsung Galaxy S5 ajunge in magazine cu promotii pentru primii clienti

Samsung GALAXY S5

Cu totii am asteptat lansarea noului GALAXY S5 iar acum Samsung GALAXY S5 va ajunge in magazinele din Romania incepand de vineri, 11 aprilie. Pentru a rasplati fidelitatea, Samsung Romania a pregatit promotii speciale in magazinul companiei din AFI Palace Cotroceni.

Incepand de vineri ora 11:11 primii 100 de cumparatori ai noului GALAXY S5 vor primi un pachet de accesorii in valoare de 400 lei, constand intr-un flip cover, un S view cover, un incarcator de masina si o casca Bluetooth.

In paralel se va desfasura o competitie pentru utilizatori, in urma careia zece castigatori vor pleca acasa cu un telefon Samsung GALAXY S5 cadou.

Samsung GALAXY S5 imbina functii de top, precum camera foto cu cel mai rapid autofocus, cea mai rapida conectivitate prin Download Booster, cu instrumente de fitness special dezvoltate si functii sporite de protectie a dispozitivului.

Prin noua functie Download Booster, Samsung Galaxy S5 ofera o conexiune rapida prin folosirea Wi-Fi si LTE simultan.

GALAXY S5 te ajuta sa te mentii in forma cu noua functie S Health 3.0 care ofera informatii despre istoricul dietelor si al exercitiilor fizice si mai nou iti are si un sistem prin care iti monitorizeaza ritumul cardiac.

Functia S Health oferita de GALAXY S5 este completata si de dispozitivele inteligente Gear 2 si Gear Fit, concepute pentru a oferi o noua experienta in materie de conectivitate, personalizare si control.

Noul GALAXY S5 va fi disponibil incepand de vineri 11 aprilie alaturi de dispozitivele inteligente Gear 2 si Gear Fit in magazinele Samsung din AFI Palace Cotroceni si Carrefour Feeria.