Sound Bar NB5540
Alte gadgeturi

LG Sound Bar NB5540 noul sistem audio pentru televizoarele cu ecran plat

Sound Bar NB5540

LG a lansat sistemul audio avansat NB5540 Sound Bar pentru televizoarele cu ecran plat. Designul minimalist si finisajul argintiu inchis al sistemului audio LG Sound Bar NB5540 completeaza in cel mai potrivit mod decorul unui interior modern. LG Sound Bar NB5540 este un sistem audio cu 4.1 canale si o putere de 320W. Sistemul audio beneficiaza de un Convertor Digital Analog Hi-Fi (CDA) si un amplificator analog clasa D care garanteaza o experienta audio HD si un sunet natural, clar, cu o pierdere minima a detaliilor. Fiind un dispozitiv subtire cu conectivitate wireless si cu o intaltime de 35mm, LG Sound Bar NB5540 se potriveste foarte bine alturi de de ultima generatie premium de televizoare cu ecran plat.

LG NB5540

“Sound Bar NB5540 imbina tehnologii de sunet uimitoare cu un design modern minunat,” afirma Byung-hoon Min, vicepresedinte senior al Diviziei Audio-Video LG , al companiei LG Home Entertainment. “Una dintre multele modalitati prin care LG incearca sa imbunatateasca experienta de divertisment in propria locuinta este sa asigure cea mai buna calitate a produselor audio. Impresionantul NB5540 reflecta angajamentul nostru continuu in aceasta zona.”

Conectivitatatea wireless oferita de sistemul audio LG Sound Bar NB5540 impreuna cu optiunea de sincronizare a sunetului (Sound Sync) prin care utilizatorii isi pot conecta Sound Bar-ul la televizor fara a utiliza cabluri elimina inesteticele cabluri incurcate in jurul televizorului. O alta veste buna este ca sistemul audio LG Sound Bar NB5540 poate fi conectat la un smartphone sau tableta prin Bluetooth.

LG NB4540

Pentru modelele de televizoare mai mici exista sistemul audio NB4540 ce are o forma mai compacta. Sistemul audio NB4540 ofera 4.1 canale si o putere de 320W. De asemnea sincronizarea sunetului si Blutooth-ul sunt incluse.

LG Sound Bar NB5540 va fi disponibil pentru comanda in Romania incepand cu luna aprilie.