samsung galaxy note 3
Telefoane Mobile

Samsung Galaxy Note 3 noi detalii

samsung galaxy note 3

Nu a trecut mult de la lansarea smartphone-ului Samsung Galaxy S4 si noi zvonuri despre lansarea unui nou membru din familia Galaxy Note au inceput sa apara. O prima imagine  a presupusului smartphone Samsung Galaxy Note 3 a inceput sa circule pe internet, astfel aceste zvonuri au crescut in intensitate.

Samsung Galaxy Note 3 ar putea veni cu un ecran de 5,9 inch cu un display Full HD, un processor Exynos 5410 Octa care este compus din patru nuclee Cortex A15 tactate la 2.0 GHz si inca patru nuclee Cortex A7 ce ruleaza la 1,7 GHz, memorie RAM de 3 GB, GPU Mali 450 cu 8 nuclee si va rula ultima versiune de Android posibil Android 4.3.

mali 450

In rapoartele anterioare a fost mentionat faptul ca Samsung Galaxy Note 3 va veni cu o camera principala de 13 MP iar pe partea de software va avea chiar mai multe functii decat Samsung Galaxy S4.

Conform situl ibtimes este posibil ca Samsung sa foloseasca noile ecrane produse de Sharp cu tehnologie IGZO pentru Samsung Galaxy Note 3.

Ramane de vazut cate din zvonurile de mai sus se vor confirma in cazul in care Samsung Galaxy Note 3 va fi lansat la targul de tehnologie IFA 2013, ce va avea loc intre 6-11 septembrie.