Noutati

Konica Minolta castiga premiul BLI “Line of the Year” pentru al treilea an consecutiv

Premiu Konica Minolta

Bucuresti, 6 februarie, 2013 – Pentru al treilea an consecutiv, Konica Minolta Business Solutions Europa castiga premiul A3 MFP Line of the Year (Linia Anului de Echipamente Multifunctionale A3), acordat de catre Buyers Laboratory Inc.’s (BLI’s). In plus, compania a fost distinsa cu trei premii individuale „Pick” pentru Konica Minolta bizhub C364, C454 si C554.

O data pe an, BLI, lider global in servicii de testare si furnizare a informatiilor in industria de prelucrare a imaginilor digitale, desemneaza vendorul a carui linie de produse este cea mai buna, in baza testelor efectuate pe fiecare model.

Daria Hoffman, BLI Managing Editor: “Sunt luate in considerare varietatea gamei vendorilor si capacitatea acestora de a oferi produse de calitate potrivite pentru un spectru larg de nevoi ale clientilor, de la volum mic la volum mare. Ceea ce a realizat Konica Minolta cu premiul “A3 MFP Line of the Year” pentru al treilea an consecutiv este aproape fara precedent. In istoria de 26 de ani a premiului, doar doi furnizori au castigat premiul trei ani la rand, iar Konica Minolta este unul dintre acestia, fiind singurul furnizor care a realizat acest lucru in ultimul deceniu.”

Olaf Lorenz, General Manager al International Marketing Division Konica Minolta Business Solutions Europa: “Castigarea premiului BLI A3 MFP Line of the Year pentu al treilea an consecutiv si a premiilor individuale “Pick of the Year”, pentru mai multe echipamente Konica Minolta, nu numai ca ne face sa fim foarte mandri, dar in acelasi timp certifica faptul ca suntem pe drumul cel bun in cautarea noastra constanta de excelenta ca lider global atat pe piata extrem de competitiva a echipamentelor multifunctionale, cat si pe cea a imprimantelor. In plus, si cel mai important pentru noi, acest premiu reprezinta, pentru clientii nostri, o noua confirmare a faptului ca utilizeaza cele mai bune echipamente dintre cele mai bune, dupa criterii de fiabilitate, productivitate, calitate, usurinta in utilizare si valoare.”

George Mikolay, senior product editor al BLI pentru Copiatoare/Multifunctionale A3: “Gama actuala de MFP A3 de la Konica Minolta include 12 produse care au castigat premii „Pick” – mai mult decat oricare alt furnizor – si alte 14 produse care au primit rating “Foarte recomandat”. Aceasta gama are premii „Pick” pentru aproape toate vitezele de printare de pana la 75 ppm color si alb-negru, astfel incat indiferent de viteza de printare a echipamentului pe care il cautati, Konica Minolta este greu de invins.”

In total, BLI a realizat peste 2 milioane de teste pe echipamentele premiate „Pick”, cu rezultate impresionante. “Cand toate modelele A3 testate sunt evaluate din toate punctele de vedere, Konica Minolta are cel mai bun rezultat de fiabilitate dintre toti producatorii eligibili, dovedind ca ofera cumparatorilor calitate, considerata de catre acestia mai importanta decat orice”, a mai spus Hoffman. “Iar faptul ca majoritatea echipamentelor Konica Minolta ne sunt trimise pentru testare imediat ce sunt introduse pe piata arata ca vendorul are incredere in produsele sale si ca aceasta incredere este sustinuta de rezultatele lor in laborator”, a spus Mikolay. In plus fata de furnizarea unei fiabilitati deosebite, echipamentele Konica Minolta cu orice viteza de printare au unitati de imagine care pot fi schimbate de catre utilizator, ceea ce inseamna timp economisit, pentru ca nu este nevoie de service pentru a le inlocui.

In plus, Konica Minolta bizhub C364, bizhub C454 si bizhub C554 au castigat premiile Winter 2013 BLI “Picks” pentru echipamente cu viteze intre 31 – 40 ppm, 41 – 50 ppm si respectiv 51 – 60 ppm. La fel ca bizhub C654 si bizhub C754, care au castigat premii “Picks” in vara lui 2012, cele trei modele noi s-au dovedit a fi extrem de fiabile pe parcursul celor aproximativ 500.000 teste. Acestea au unitati de imagine care pot fi schimbate de utilizator ceea ce duce la o productivitatea crescuta prin eliminarea timpului pierdut cu apelurile de service pentru inlocuirea acestor componente.

Pete Emory, manager de testare in laborator, BLI: “Aceste modele exceleaza in multe directii. Panoul de control este cel mai bun pe care l-am vazut la orice vendor, cu trei variante de interfata pentru utilizator si navigare usoara. De asemenea, Konica Minolta ofera utilizatorilor posibilitatea de a alege comanda de pe ecranul tactil sau de pe panoul cu taste.” La fel ca in cazul altor echipamente color Konica Minolta, si acestea tiparesc culoarea la o calitate foarte buna.

In plus, aceste echipamente au demonstrat cea mai buna productivitate din gama lor atunci cand se produc brosuri, iar vitezele de scanare testate sunt printre cele mai rapide. bizhub C364 si bizhub C454 s-au dovedit, de asemenea, extrem de productive in fluxurile de printare realizate de BLI, care simuleaza situatii reale din mediul office cu documente tipice. “Adaugati la toate acestea driverele de printare care pot fi complet personalizate si seturile de caracteristici robuste si este usor de observat de ce aceste echipamente se disting fata de celelalte”, a spus Mikolay.