Stiri

Ghid instalare Adobe Flash Player pe Android 4.1 Jelly Bean

Nu mai este o noutate pentru nimeni ca Google Play a eliminat Adobe Flash Player-ul si de aceea in cele ce urmeaza va vom prezenta pasi pentru a va instala singuri plugin-ul.

Inca de la inceput precizam ca nu ne putem asuma succesul instalarii pe device-urile respective, dar aceasta este solutia cea mai simpla de a obtine Adobe Flash Player pe anumite versiuni de Android. In primul rand aveti nevoie de pachetul APK care contine ultima versiune de Adobe Flash Player pe care il puteti obtine de pe forumul XDADevelopers. Pe langa asta mai aveti nevoie de un browser instalat pe telefon sau tableta care suporta Flash, de exemplu Dolphin Browser HD.

In continuare mergeti in Settings, apoi Security si bifati “Unknown sources”, apoi copiati de pe PC pachetul APK Flash sau cautati-l pe device daca download-ul s-a facut local, iar in final instalati APK-ul si cam asta este tot.

Verificarea instalarii o faceti cand veti deshide o pagina de net in browserul device-ului, bineinteles sa fie un browser care suporta adobe flash.