Noutati

Samsung lanseaza Samsung Mobile Automatic Reflash Tool

Cea mai noua tehnologie de actualizare a software-ului pentru telefoanele Samsung prevazute cu Android este disponibila incepand de astazi in magazinul SamsungBucuresti, 13 iunie 2012 – Samsung Electronics Romania anunta lansarea pe piata locala a SMART (Samsung Multiple Automatic Reflash Tool), un program de actualizare automata a software-ului telefoanelor Samsung. Serviciul este disponibil incepand de astazi in primul magazin Samsung din Centrul Comercial Feeria.

Samsung Multiple Automatic Reflash Tool este un instrument prin care utilizatorii de smartphone-uri Samsung prevazute cu Android isi pot updata versiunea de software, prin simpla conectare a dispozitivului la PC cu ajutorul unui cablu USB. SMART recunoaste modelul de telefon si software-ul si descarca automat cea mai recenta versiune de software disponibila. Astfel, Programul permite actualizarea datelor de pe telefon prin simpla conectare a acestuia la PC prin intermediul unui cablu USB.

Exista trei moduri de descarcare a software-ului, in functie de necesitatile utilizatorului: „Default Mode” este destinat celor care isi doresc cea mai noua versiune de software, insa nu au nevoie de initializare; „Factory Mode” permite actualizarea si initializarea cu cea mai noua versiune de software disponibila a unui telefon resetat la configuratia din fabrica, in timp ce optiunea „S/W Re-download” ofera posibilitatea de a descarca cel mai recent continut, chiar daca dispozitivul este deja actualizat.

Programul este compatibil cu PC-urile prevazute cu sistemul de operare Windows 7 (32/64bit) sau Windows XP (16/32bit), cu capacitate HDD de 100GB. In cazul PC-urilor cu Windows 7, SMART permite conectarea a pana la 8 dispozitive, in timp ce computerele echipate cu Windows XP permit conectarea unui singur telefon.