Noutati

Prestigio prezinta RoadRunner HD1 – Video recorder auto

RS938

Prestigio RoadRunner HD1 este un aparat digital mobil de inregistrat, care este martor de incredere in orice situatie neprevazuta sau accident din trafic. Aparatul are un procesor puternic ce permite o inregistrare HD 720P la o rezolutie de 1280 x 720 si 30 cadre pe secunda, astfel incat orice detaliu este redat cu maximum de claritate.

Dispozitivul poate inregistra pe card SD cu o capacitate de pana la 32GB si este capabil sa stocheze pana la 6 ore de filmare, are playback in timp real si permite afisajul timpului. De asemenea, RoadRunner HD1 dispune de optiunea de ajustare automata a sensibilitatii la lumina si reda imagini clare chiar si in conditii de luminozitate scazuta.

O alta caracteristica importanta este unghiul de filmare de 120 de grade, care permite inregistrarea unei suprafete mult mai mari din aria vizuala. Senzorii de miscare permit identificarea potentialelor scene importante filmate, astfel incat nu mai este nevoie de verificarea tuturor imaginilor inregistrate.
“Am observat ca multe persoane au nevoie de un produs care ii poate ajuta sa evite problemele din trafic, cum ar fi sa inmaneze asigurarea in accidentele in care nu sunt vinovati, sa dovedeasca viteza pe care o aveau sau pur și simplu sa inregistreze ce se petrece in interiorul si exteriorul masinii. De aceea, am hotarat sa lansam un aparat de inregistrat pentru masina, RoadRunner HD1.”, a explicat COO Prestigio Yuri Antoshkin. “Pentru ca incercam intotdeauna sa oferim produse de inalta tehnologie, suntem increzatori ca noul aparat se va ridica la nivelul asteptarilor publicului nostru tinta, dar si al viitorilor clienti.”, a adaugat acesta.

RS935

RoadRunner HD1 rezista la temperaturi variate, de la -35˚C pana la +70˚C, așa ca poate fi folosit atat in conditii de caldura extrema, cat si la temperaturi foarte scazute. Aparatul functioneaza cu o baterie Li-Ion ce poate fi reincarcata sau cu un incarcator pentru masina DV de 5V, așa ca indiferent de distanta, RoadRunner este disponibil in orice moment.

RS936

La achizitionare, aparatul este insotit de incarcator pentru masina DC de 5V, manual de utilizare, suport de fixare, cablu USB, cablu AV si garantie.
RoadRunner e disponibil la partenerii Asbis Romania. Imagini si mai multe informatii despre produs sunt disponibile la aceasta adresa.