Gadgeturi

Ultimele zvonuri anunta doua noi modele: iPhone 5 si 4S

iphone5

Cu cat se apropie mai mult evenimentul de lansare “Let’s Talk iPhone” al noului iPhone incep sa apara mai multe informatii legate de unul din cele mai populare telefoane. Compania de telefonie Cincinnati Bell a listat  pe site pentru o scurta perioada de timp specificatile si pretul pentru noile telefoane iPhone. Doi vizitatori ai sitului de telefonie Cincinnati Bell au surprins momentul si au facut niste capturi, din care reise ca e vorba de 2 telefoane iPhone:  iPhone 4S si iPhone 5.

iphone4s

Una dintre imagini indica faptul ca iPhone5 va include o camera de 8 megapixeli, un ecran de 4 inchi si conectivitate de date 4G, iar modelul iPhone5 de 32GB va putea fi achizitionat la pretul de 639.99 dolari dupa o reducere 60 dolari de la 699 dolari.Varianta mai ieftina intitulata iPhone 4S va avea un procesor A5, un ecran de 3,5 inchi, o camera de 5MP si va avea pretul de 99 dolari dupa o reducere de 300 dolari.

In cadrul evenimentului Apple de pe 4 octombrie vom afla daca aceste zvonuri sunt adevarate. Urmareste-ne si te vom tine la curent!