Muzica
678 views 0 comments

Programul detaliat al festivalului HeyDay

by on May 16, 2016
 

Rihanna_tribute

In perioada 27-29 mai va avea loc HeyDay – cel mai mare festival international de trupe tribute din Romania. Evenimentul va avea loc in Parcul Izvor din Bucuresti.Pe cele trei scene – Park Stage, River Stage si Stars Stage – vor urca o parte dintre cei mai apreciati cantareti si trupe din Europa, care aduc tribute unor artisti de renume, dupa cum urmeaza:

27 mai 2016:
Black Sabbath Tribute – Prefix (RO)
Rihanna Tribute – Rihanna Reloaded (GB)
Guns N’ Roses Tribute – The G’n’R Experience ( GB)
AC/DC Tribute – The Rock (RO)
Amy Winehouse Tribute – Lioness Tribute (GB)
Led Zeppelin Tribute – Led Into Zeppelin (GB)

28 mai 2016:
The Doors Tribute – Red Cat Bone (RO)
Elvis Tribute – Elvin Priestley (GB)
U2 Tribute – The One U2 (IT)
Whitesnake Tribute – Forevermore (RO)
James Brown Tribute – Buzz D’Angelo (GB)
Aerosmith Tribute – Aeroforceone (GB)

29 mai 2016:
Pink Floyd Tribute – Speak (RO)
Adele Tribute – J’Adele (GB)
Beatles Tribute – The Fab Beatles(GB)
Metallica Tribute – Masterpiece (RO)
Queen Tribute – The Vipers (IT)
Michael Jackson Tribute – MJ MAGIC (GB)

HeyDayMai mult decat atat, HeyDay este, totodata, si o rampa de lansare pentru tinerii care isi doresc sa se afirme. Astfel, ei se pot inscrie in concurs, trimitand demo-uri, alaturi de cateva detalii despre trupa, la adresa de e-mail contact@heydayfest.ro, pana pe 19 mai 2016.

Pe langa muzica buna pe care o putem asculta si canta cu cei peste 30 de invitati, in cadrul evenimentului, participantii isi pot face gratuit tatuaje cu artistii favoriti, pot viziona filme, se pot machia sau isi pot face coafura in stilul idolului lor. De asemenea, copiii vor avea un loc de joaca special amenajat, unde vor putea desfasura diferite activitati interactive.

Pretul unui bilet la festival este de 15 lei/zi, iar abonamentul pentru toate cele trei zile este de 30 de lei. Biletele pot fi achizitionate de pe Eventim.ro, la casa de bilete creart din Piata Lahovari nr. 7, iar in cele trei zile de festival pot fi cumparate si de la cele doua case special amenajate in locatie (Zona Metrou Izvor si zona Splaiul Independentei / Bd. B.P. Hasdeu). Intrarea copiilor in varsta de pana la 14 ani, insotiti de parinti, este libera!

Intrarea la festival se face vineri, 27 mai, incepand cu ora 16:00, iar sambata, 28 mai, si duminica, 29 mai, incepand cu ora 12:00. Concertele pe cele doua scene mari sunt programate in fiecare zi, incepand cu ora 17:00.