Lifestyle
418 views 0 comments

Veranda Mall organizeaza anul acesta targul de Craciun

by on December 6, 2017
 

veranda mall

Veranda Mall, impreuna cu Autentic Events, organizeaza anul acesta targul de Craciun pentru locuitorii din zona Obor si nu numai, cu produse specifice acestei perioade si distractie pentru toata familia.Targul va fi deschis zilnic, intre orele 10:00 – 22:00, pana la data de 7 ianuarie. Zona de distractie, numita si Veranda lui Mos Craciun, va fi luminata in fiecare seara si va transforma targul intr-o zona ideala pentru a petrece timpul liber in compania celor dragi.

In cadrul targului vor fi prezenti peste 15 comercianti din diferite zone ale tarii, cu produse traditional romanesti precum sarmale, placinte moldovenesti, vin fiert, bunatati maramuresene sau decoratiuni. Vizitatorii targului se vor putea bucura si de preparate dulci, cum ar fi turta dulce sau cozonac. Atmosfera de sarbatoare este completata perfect de casutele din targ, care au fost impodobite de sezon.

Mos Craciun va fi si el prezent la targ, unde va veni pe sania trasa de reni si ii va astepta pe cei mici pentru a le oferi cadouri. Ajutoarele de nadejde ale Mosului, spiridusii, vor canta, vor dansa si vor spune povesti tematice alaturi de copii.