Lifestyle
145 views 0 comments

Vara incepe la AFTERHILLS cel mai mare festival din regiunea Moldovei

by on April 17, 2018
 

Afterhills

AFTERHILLS, cel mai mare festival in aer liber din regiunea Moldovei, va avea loc la 6 kilometri de centrul Iasiului, la iesirea spre E85, in perioada 31 mai – 3 iunie.Editia de anul acesta, #dreamers2018, vine cu o serie de noutati si de premiere, precum si cu un line-up alcatuit din 150 de artisti internationali si romani care vor face ca cele noua scene sa vibreze.

„Editia #dreamers2018 este despre oameni, despre bucuria de a dansa si de a visa sub cerul liber, despre libertate si emotie. Cele noua scene, zonele de relaxare si instalatiile artistilor vizuali se aliniaza conceptului #dreamers2018, astfel incat sa redam cat mai bine atmosfera de vis pe care o promitem si anul acesta”, declara Ovidiu Biber, cofondator AFTERHILLS.

Afterhills
Pe scena AFTERHILLS 2018 vor urca peste 150 de artisti din cele mai populare genuri ale momentului. Cele noua scene de anul acesta sunt Mainstage, The Shed, Techno, The Apartment, Boombox, Kaze, Essence, Silent Disco si Comedy – acestea fiind gandite sa acopere toate preferintele muzicale ale publicului, de la o nisa la alta. Genurile abordate vor fi pop, rock, alternativ, EDM, trance, trip-hop, hip hop, disco, funk, bossa nova, drum ’n’ bass si dubstep, reggae, ambiental, chillout si psy trance. Printre headlinerii festivalului se numara Above & Beyond, Aly & Fila, Andrew Rayel, Cosmic Gate, Dubioza Kolectiv, Hurts, Paul Van Dyk, The Crystal Method, Tom Odell si Vini Vici.

Scena Comedy, o premiera absoluta pe piata festivalurilor din Romania, va oferi show-uri de stand-up, de improvizatie, de performance teatral si de dans. Printre artistii confirmati se afla nume consacrate ale industriei de divertisment autohtone, precum Micutzu, Teo, Vio si Costel, Nelu Cortea, Claudiu Popa si Bordea.

„Ne dorim ca Iasiul sa fie capul de afis al divertismentului in weekendul liber de 1 Iunie. Alaturi de artistii sonori care vor urca pe scena festivalului, publicul se va bucura de scena Comedy, de atelierele de arta moderna, precum si de activitatile din timpul zilei pregatite de partenerii nostri – toate acestea cu obiectivul de a pozitiona AFTERHILLS 2018 drept destinatia preferata de vacanta in perioada 31 mai – 3 iunie”, a mai precizat Ovidiu.

Anul acesta sunt asteptati zilnic peste 40.000 de participanti, respectiv 160.000 de vizitatori pe perioada celor patru zile de festival, dublu comparativ cu editia precedenta. In prezent, peste 70% dintre abonamentele vandute vin din zona Iasiului si imprejurimi, 10% vin din Bucuresti, restul din Cluj, Timisoara, Brasov si Oradea.

Pe plan international, interesul foarte mare pentru abonamente a venit din partea romanilor din diaspora (Spania, Irlanda, Anglia, Italia, Germania si Franta), dar si a festivalierilor din toate colturile lumii: SUA (Los Angeles), Africa (Ghana, Maroc), Republica Moldova si Ucraina.

Be the first to comment!
 
Leave a reply »

 

Leave a Response