Lifestyle
1575 views 0 comments

Tour operatorul Need Tour Antalya ajunge pe piata din Romania

by on December 18, 2017
 

Need Tour

Need Tour, tour operator cu renume in Turcia s-a lansat pe piata de turism din Romania si a prezentat in fata a 300 de parteneri noutatile si planurile sale in cadrul evenimentului de lansare ce a avut loc intre 15 si 17 decembrie, la Poiana Brasov.Ingloband servicii complete, prompte si de calitate, cu o abordare complexa si o expertiza turistica dovedita, Need Tour Romania isi propune sa duca experienta calatoriei la un alt nivel.

De-a lungul timpului, Need Tour a transformat calatoriile in experiente unice, personalizate pentru dorintele fiecarui client, oferind pachete exclusiviste si corporate dar si produse pentru segmentul mid-level, cu ajutorul unei echipe de profesionisti cu peste 10 ani de experienta in turismul din zona balcanica. Compania estimeaza ca, in 2018, peste 12.000 de clienti vor ajunge in Turcia prin patru curse charter, ce vor decola saptamanal din Bucuresti, Cluj, Oradea si Suceava, si peste 3.000 cu pachete individuale, beneficiind, astfel, de ofertele companiei, specializata in incoming in Antalya, Kusadasi, Bodrum si Marmaris.

Need Tour Romania ofera pachete si produse de lux, adaptate pentru nevoile turistilor sai, dar si pachete pentru familii si, pentru ca siguranta si confortul fiecarui client primeaza, acestea includ toate asigurarile necesare calatoriilor. Mai mult, pentru a veni in intampinarea pietei, agentia isi propune ca din 2018 toate pachetele sale sa includa o asigurare impotriva insolventei.

“Lucram cu oameni si, mai ales, pentru oameni, dorind sa le asiguram vacanta de vis pe care si-o doresc si pe care o merita. Din acest motiv, facem tot posibilul ca, de fiecare data, clientii nostri sa se simta relaxati si in siguranta cand calatoresc. Alaturi de o companie internationala de asigurari ne dorim ca, din 2018, toate pachetele pe care le punem la dispozitia partenerilor nostri sa poata include o solutie de asigurare de tip INSO, care sa protejeze fiecare pachet impotriva insolventei. Ne propunem si facem toate demersurile care tin de noi pentru a gasi o modalitate de a oferi agentiei revanzatoare partenere si clientului final acoperire in caz de insolventa/faliment.”, povesteste Aytac Acikgoz, co-fondator si Director Departament Dezvoltare, Need Tour Romania.

Need Tour Romania a organizat intre 15 – 17 decembrie Gala de lansare Need Tour la Poiana Brasov unde au participat peste 300 de parteneri – agentii de turism, lanturi hoteliere internationale din destinatiilele de vacanta din Turcia (Rixos Hotels, Alvadonna Hotels, Bellis Deluxe Antalya, Ela Quality Resort) si companii aeriene, printre care Tarom, Corendon, Atlas, dar si invitati ai Camerei de Comert si Industrie a Romaniei si cei ai Camerei de Comert Internationale.

“Vom avea in permanenta si vom oferi partenerilor oferte speciale. In Antalya avem o relatie foarte buna si un parteneriat direct, extrem de valoros si solid cu hotelurile, asadar in fiecare saptamana vom avea cu anumite hoteluri oferte de tip best rate guarantee. Pentru 2018, credem ca destinatia preferata a Romanilor va fi Belek, care ofera conditii exceptionale atat pentru segmentul luxury, cat si pentru familii”, spune Mihaela Craciun, General Manager Need Tour Romania.

Asa ca, in timp ce majoritatea dintre noi se pregatesc pentru sarbatorile de iarna, profesionistii se vor asigura ca turistii romani vor avea de unde alege cand isi fac planurile pentru vara lui 2018.