Lifestyle
406 views 0 comments

Subway intampina vara cu noile arome tropicale si marine

by on July 4, 2017
 

SUBWAY cel mai mare lant de restaurante cu servire rapida din lume, intampina vara lui 2017 cu noile arome tropicale si marine, oferindu-le clientilor din Romania o abordare diferita a sezonului cald.Incepand cu 5 iulie 2017, fanii Subway vor putea explora adancurile pline de mister ale oceanului, datorita combinatiei de ton si ardei jalapeno, precum si briza racoritoare a insulelor tropicale, cu noul Coconut Ice Coffee.

Astfel, Subway vine cu o alternativa indrazneata si ceva mai picanta a popularului SUB cu ton, unul dintre cele mai bine vandute din Europa. Prin completarea tonului cu feliile de ardei jalapeno, Subway propune un amestec picant si racoritor deopotriva, celor suficient de indrazneti sa-l incerce. Cu o abordare inedita, Ton Jalapeno aduce la viata povestile pline de aventura din adancul oceanului, unde comori nebanuite si creaturi marine se pierd in misterul albastru.

Ardeiul Jalapeno face parte din oferta de legume a restaurantelor Subway, acesta putand fi adaugat gratuit oricarui SUB la alegere.
Tot incepand cu 5 iulie 2017 isi va face aparitia si Coconut Ice Coffee, propunerea brandului Subway pentru o vara racoritoare. Siropul de cocos ii va introduce pe clienti in atmosfera relaxanta si imbietoare a insulelor tropicale, oferindu-le o alternativa racoritoare in sezonul cald.

Noile produse fac parte din oferta verii, valabila in perioada 5 iulie – 3 octombrie 2017. Acestea se adreseaza, dar nu exclusiv, celor cu spirit de aventura, care se lasa sedusi de gusturile indraznete, precum si celor care iubesc anotimpul cald si al caror gand zboara la farmecul insulelor tropicale. Ton Jalapeno si Coconut Ice Coffee sustin obiectivul companiei de a oferi in permanenta experiente si gusturi nebanuite.

De asemenea, incepand cu 5 iulie 2017, Subway anunta noutati in ceea ce priveste campania SUB-ul zilei, respectiv inlocuirea Italian BMT cu Big Beef Melt in cadrul ofertei de luni.

Be the first to comment!
 
Leave a reply »

 

Leave a Response