Lifestyle
449 views 0 comments

Spiritul Craciunului revine an de an la Bucuresti Mall

by on December 14, 2015
 

Poster Craciun_Bucuresti Mall

Spiritul Craciunului revine la Bucuresti Mall, an de an, cu daruri cat mai aproape de sufletul vizitatorilor sai.

Zile de poveste si experiente pline de magie, in atmosfera placuta a sarbatorilor de iarna, ii asteapta pe cei mici si pe parintii lor in Bucuresti Mall, in weekend-urile 12-13 si 19-20 decembrie, dar si pe 23 si 24 decembrie 2015, intre 11.00 si 14.00. Cateva dintre cele mai iubite personaje, precum Craiasa Zapezii, Anna, Elsa si Olaf, vor depana povesti indragite de copii.

Pe 23 si 24 decembrie, cei mici sunt asteptati sa participe la impodobirea bradului si a saniei Mosului, in buna traditie a Ajunului Craciunului.
In toata aceasta perioada, distractia de Craciun va fi in toi si la cabina virtuala a lui Mos Craciun, unde cei mari vor putea sa isi aleaga tinuta „virtuala” cu tematica Sarbatorilor, ideala pentru un selfie memorabil si o amintire de impartasit cu cei dragi. Mai mult decat atat, ei vor primi o fotografie print din partea Bucuresti Mall.

Colinde traditionale sau moderne, intr-o atmosfera fermecatoare, creata de multitudinea de decoratiuni de Craciun, vor rasuna in serile de weekend, de la ora 19.00.

Miercuri, 23 decembrie, de la 18.30, un spectacol cu totul aparte ii va aduce in Bucuresti Mall pe tenorul Vlad Mirita si invitatii sai speciali de la Opera Romana, iar pe 24 decembrie, un concert de colinde traditionale va marca un moment surpriza pentru toti cei prezenti.