Lifestyle
628 views 0 comments

S-a redeschis D’S Damat din Plaza Romania

by on August 4, 2015
 

D'S Damat la Plaza Romania

Magazinul D’S Damat din Plaza Romania a trecut printr-un proces de reconfigurare. Noul magazin, care s-a redeschis pe 1 august, se afla in aceeasi locatie (la parterul mall-ului) si ocupa o suprafata de 190.76 metri patrati.

D’S Damat, brandul detinut de compania turca Orka Group, a devenit, in doar patru ani de la intrarea pe piata romaneasca, lider pe segmentul de vestimentatie masculina, detinand in prezent zece magazine in cele mai mari centre comerciale din Romania. Inca din 2010, D’S Damat s-a remarcat prin raportul calitate-pret al produselor vestimentare, devenind una din principalele optiuni pentru consumatori din Romania in ceea ce privesite achizitionarea hainelor elegante, de tip business sau casual.

Retailerul se distinge prin oferta diversificata, designul si calitatea materialelor, in mare parte realizate in Italia, comparabile cu cele ale marilor branduri vestimentare internationale. D’S Damat a devenit un etalon pentru barbati care acorda o deosebita atentie imagini lor si tinutei vestimentare pe care o poarta.

Printre persoanele publice din Romania care poarta vestimentatile brandului se numara prezentatori de sitiri, prezentatori de emisiuni de divertisment, actori si artisiti. In 2015, D’S Damat continua strategia cu care a debutat pe piata din Romania, planuind deschiderea unor noi magazine in locati premium, precum cele mai vizitate mall-uri din tara.