Lifestyle
354 views 0 comments

Regasesti motivatia si energia la World Class Romania

by on January 18, 2016
 

Blue_Monday

Antrenamente fizice, o dieta echilibrata si o atmosfera plina de energie sunt ingredientele pe care World Class Romania le recomanda pentru a mentine o atitudine pozitiva si un tonus excelent, atat de Blue Monday, cat si de-a lungul intregului an.

Denumita si Blue Monday, cea de-a treia zi de luni din an, pare sa fie, potrivit studiilor, cea mai deprimanta, iar motivele sunt strans legate de conditiile atmosferice, lipsa soarelui, lista cheltuielilor aferente acestei perioade, dar si moralul si energia scazute.

Sportul imbunatateste starea de spirit, motiveaza si te face sa te simti mai bine. In timpul antrenamentelor, corpul elimina substantele care reduc energia si cauzeaza starile de stres si anxietate. In plus, activitatea fizica practicata constant este un instrument eficient impotriva depresiei si a stresului, iar stabilirea unui regim alimentar sanatos ofera un echilibru si un tonus mai bun.
De asemenea, practicarea exercitiilor fizice are un efect uimitor si asupra creierului prin eliminarea unei cantitati ridicate de endorfine, intensificarea activitatii cerebrale si generarea unei stari de bine.

Cei mai buni antrenori World Class te pot sustine sa iti indeplinesti obiectivele si au cateva sfaturi pe care le poti integra in rutina ta zilnica:

1. Incepe-ti ziua cu un mic dejun sanatos
Este important sa nu sari peste micul dejun si sa realizezi importanta substantelor nutritive pe care acesta ar trebui sa le contina pentru a oferi organismului tau ceea ce are nevoie pentru ca sa fii in forma. Cu ajutorul specialistilor nostri vei invata ce produse sa consumi, astfel incat sa iti mentii energia la cote ridicate pe durata intregii zile.

2. Recapata-ti buna dispozitie si energia
Indiferent de vremea de afara, sala este cea mai buna solutie, iar tonifierea rapida a corpului, cresterea musculaturii si mentinerea sanatatii oaselor este mai simpla ca niciodata prin efectuarea programelor BODYPUMPTM, BODYCOMBATTM si CXWORXTM.

3. Relaxeaza-te
Clasele de zumba, aerobic, yoga, pilates sau aqua gym sunt cea mai buna modalitate de a-ti incepe ziua cu buna dispozitie. Daca vrei sa te deconectezi si sa te bucuri de o experienta urbana holistica, poti opta pentru cel mai nou concept premium, W by World Class.

4. Intalneste-te cu prietenii si asculta un playlist bun
Timpul petrecut cu cei mai buni prieteni este un real motiv de bucurie si energie. Astfel, de ce sa nu iti programezi si activitati sportive alaturi de ei? Participarea la un meci de squash, la o clasa dinamica sau relaxarea la piscina sunt elementele unei zile perfecte.

“Prin programele noastre, incercam sa oferim clientilor motivatia si increderea de care au nevoie astfel incat sportul sa devina un stil de viata. De aceea, specialistii nostri ofera permanent sfaturi de nutritie, programe personalizate pentru un efect maxim si un regim de viata sanatos. Suntem bucurosi sa vedem ca programele noastre au rezultate si ca din ce in ce mai multi oameni constientizeaza nevoia practicarii exercitiilor fizice, atat de necesare pentru o minte si un trup sanatos”, a declarat Marius Nedelcu, Marketing Manager World Class Romania.