Lifestyle
328 views 0 comments

Philips OneBlade a lansat recent pe piata din Romania noul stil #ShowDontTell

by on July 5, 2017
 

Philips OneBlade

Philips OneBlade noul aparat electric hibrid si revolutionar in categorie, a lansat recent pe piata din Romania un nou stil, #ShowDontTell.OneBlade este conceput pentru a tunde, a taia si a barbieri parul de orice lungime.

Cu Philips OneBlade, ai propriile repere de stil si libertatea de a te exprima exact asa cum esti. OneBlade este despre stilul unic al fiecarui utilizator. Oricare ar fi stilul tau, nu mai ai nevoie de niciun alt aparat, il poti obtine dintr-o singura miscare, fara ca lama sa intre in contact direct cu pielea. Totul intr-un design modern si intuitiv. 200 de miscari pe secunda ale cutitelor din interiorul lamei. 45 de minute capacitate de utilizare. Si multe alte informatii pe care le gasesti pe www.philips.ro/OneBlade.

Lansat la nivel global in peste zece piete, noul Philips OneBlade are la baza conceptul #ShowDontTell, care indeamna tinerii sa se exprime diferit, in functie de personalitatea si atitudinea care le definesc stilul de viata.

Philips OneBlade

Philips OneBlade este disponibil pe piata in magazinele de retail specializate si la retailerii online, cu preturi incepand de la 150 de lei (TVA inclus). Pentru mai multe informatii despre fiecare produs din gama si ofertele de pret, accesati www.philips.ro/OneBlade.

Be the first to comment!
 
Leave a reply »

 

Leave a Response