Lifestyle
505 views 0 comments

Păr frumos și sub căciulă

by on December 18, 2017
 

Cui nu-i place să fie admirat? Pentru o stare de maximă încredere, părul nostru trebuie să arate impecabil, să fie strălucitor, mătăsos, neted și să miroasă foarte bine.

Suntem femei și întotdeauna avem grijă de aspectul nostru, dar ce facem când părul nu ne mai „ascultă”? Atunci când apar anumite dezechilibre în viața noastră sau când folosim prea multe produse de styling este posibil să apară mătreața sau aspectul de “mătură”. Cel mai simplu ar fi să-l putem ascunde sub căciulă, nu? Ȋnsă, din fericire, există și alte soluții.

Mătreața este formată din bucăți mici de piele detașată de pe pielea capului care formează scuame. În majoritatea cazurilor mătreața este vizibilă și duce la disconfort. În formele mai ușoare mătreața este prezentă la rădăcina părului, iar în formele mai accentuate mătreața este prezentă pe toată lungimea firului de păr, căzând pe umeri. Mătreața poate apărea pe un scalp cu exces de sebum (mătreață grasă) sau pe un scalp cu deficit de sebum (mătreață uscată). Deși mătreața nu este o afecțiune gravă, totuși, produce neplăceri din punct de vedere estetic și afectează în mod negativ psihicul.

Poate nu ştiaţi, însă mătreața afectează până la 50% din populație, mai frecvent bărbații decât femeile.

Nu este chiar atât de greu să scapi de mătreață! O soluție eficientă și la îndemână este şamponul antimătreață marca Herbagen, care elimină mătreața rapid, lasă părul curat și ușor de pieptănat. Conţine Zinc Pyrihthione cu proprietăți antimătreață și antibacteriene testate clinic, Extract de castan cu efect tonic activând circulația periferică şi Agenţi tensioactivi şi de condiţionare. Primele două ingrediente de bază formează o substanță activă, eficientă împotriva fungilor și a bacteriilor, care tratează scalpul de varii afecțiuni dermatologice: dermatită seboreică, eczemă, micoze sau psoriazis. Este utilizat pentru a diminua iritația și descuamarea şi îndepărtează în mod eficient mătreața grasă sau uscată.

Orice tip de păr pentru o mai bună “comportare” are nevoie de un supliment pe lângă șamponul folosit în mod frecvent, iar masca de păr este un must have! Deoarece cel puțin o dată pe săptămână trebuie să-i oferim părului nostru un astfel de moment de răsfăț. Un produs eficient este Masca de păr cu ulei de macadamia din gama Herbagen. Uleiul de macadamia se remarcă prin faptul că este cel mai bun hidratant și emolient natural, e delicat și nu lasă urme grase, așa că este usor absorbit de piele și de firele de păr. De asemenea, protejează și împotriva degradării cauzate de radiațiile solare, ajutând la menținerea pentru timp îndelungat a culorii părului vopsit.

Știm, este iarnă, părul stă mai mult ascuns sub caciulă… însă îți recomandăm să lași căciula acasă, pentru că este timpul să te lași admirată!